Balcıoğlu’ndan cesaret ve samimiyet vurgusu

Balcıoğlu’ndan cesaret ve samimiyet vurgusu

28.12.2018 07:53:06

Değirmenköy'de ilgiyle karşılanan CHP Belediye Başkan Aday Adayı Bora Balcıoğlu, “Cesaretimi sizden, halktan alıyorum. Cesaretin yanı sıra yerel yönetimlerde samimiyete de çok önem veriyorum” dedi.

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Çarşamba akşamı Değirmenköy ziyaretiyle seçim çalışmalarına devam etti.
Değirmenköylüler yoğun ilgiyle karşıladıkları Balcıoğlu'nun, adaylık gerekçeleri ve belediye başkan anlayışına dair ipuçları verdiği konuşmasını da sık sık alkışlarla böldü.

CESARET VE SAMİMİYET VURGUSU
“Yönetmek bilmektir. Bilmediğiniz yeri yönetemezsiniz. Bölgeyi iyi biliyorum, yakından tanıyorum” diyen CHP Belediye Başkan Aday Adayı, “Cesaret olmadan bu iş yürümez. Cesaretimi sizden, halktan alıyorum. Cesaretin yanı sıra samimiyete de çok önem veriyorum. Özellikle yerel yöneticiler samimi olmalıdır” şeklinde konuştu.

BALCIOĞLU: HEDEFİMİZ ÇOĞUNLUĞU DEĞİL HERKESİ MUTLU ETMEK
“Silivri devasa coğrafyası ve uzun kıyı şeridi ile önümüze benzersiz hizmet fırsatları sunan bir ilçe. Bu fırsatları değerlendirmeyi de elbette iyi bileceğiz” diyen Balcıoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Halk bize fırsat verirse, ki vereceğine gönülden inanıyorum, ancak çok çalışarak hizmete çevirebiliriz. Halkın verdiği fırsatı, sıkı çalışarak, onlara hizmet götürmek için kullanacağız. Hedefimiz çoğunluğu değil herkesi mutlu etmek. Hedefini büyük tutanın başarısı da büyük olur. Biz herkesin mutluluğu için yola çıktık, insan odaklı bir belediyecilik anlayışını benimsedik.”

“EĞİTİM, SAĞLIK VE İSTİHDAM ÜZERİNE YOĞUNLAŞACAĞIZ”
“Proje açıklama aşamasına daha gelmediğimizi biliyorsunuz ancak herkes merak içerisinde, bunu görüyorum. İpucu vermek gerekirse diyebilirim ki projelerimiz başlıca eğitim, sağlık ve istihdam üzerine yoğunlaşacak. Alanında uzman isimlerden oluşan kadromuz hazır. Bu kadro genç bir kadro, biz gençlerin önünü açacağız, hatta şimdiden açıyoruz” diyen CHP Başkan Aday Adayını Değirmenköy ziyaretinde eski Değirmenköy Belediye Başkanı ve önceki dönem CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları Sezai Yavuz, Şahin Dirik, Şenol Fidan, SAVAİSK Başkanı Sezai Yeşilkurt, Değirmenköy'ün İsmetpaşa ve Fevzipaşa mahalle muhtarları yalnız bırakmadı.

DESTEK PANKARTLARI DİKKAT ÇEKTİ
Değirmenköylü vatandaşların Balcıoğlu ile ilgili hazırladığı destek pankartları dikkat çekti. Toplantı süresince alkış ve slogan sesleri kesilmedi. Haber Merkezi

  1. .......... ..........

    Samimiyet onemli uygulsnirsa.

YORUM YAP