Balcıoğlu: Birlik ve huzurumuzu koruyacağız

Balcıoğlu: Birlik ve huzurumuzu koruyacağız

5.04.2024 11:53:45

Silivri Belediye Başkanı mazbatasını almaya sayılı saatler kala, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin adayı olarak kazanan Bora Balcıoğlu,Çarşamba akşamıGazitepe ve Fener'de kurulan gönül sofralarında bölge sakinleriyle bir araya geldi.

31 Mart seçimlerinin galibi CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, mazbatasını almadan bir gün önce doğup büyüdüğü Gazitepe'de Silivri Belediyesi'nin kurduğu gönül sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Balcıoğlu'na eşi Sena Balcıoğlu ve CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür de Gazitepe iftarında eşlik ettiler.
BALCIOĞLU: BİRLİK, BERABERLİK VE HUZURUMUZU KORUYACAĞIZ
Burada bir konuşma yapan Balcıoğlu, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Davetimizi kırmayıp katıldığınız için ben tüm büyüklerime, ablalarıma, çocuklarıma teşekkür ediyor, hepinize hoş geldiniz diyorum, sevgiyle saygıyla selamlıyorum.İlklerimizdeki heyecanı, mutluluklarımızı hep burada yaşadım.Bugün de Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk Belediye Başkanı olarak karşınızdayım ve gurur duyuyorum, onurluyum, mutluyum.
Ramazan ayının birlik, beraberliği, hoşgörü ortamı ilçemizin 35 mahallesinde yaşatılıyor.Bundan sonraki süreçte de Silivri'mizde aynı şekilde bu birlik, beraberliği, huzuru koruyacağız.Sizlerle birlikte sürekli dertleşiriz, bundan sonra da yanınızda olacağız, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın yanında olacağız. Silivri'mizi hep birlikte inşa edeceğiz.Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Bundan sonraki süreçte hep yanınızda olacağım, hiçbir zaman sizi yalnız bırakmayacağım, bundan emin olun.Sizi seviyorum.”
Eşi Sena Balcıoğlu ile iftarını Gazitepe'de açan Balcıoğlu daha sonra Fener'de düzenlenen gönül sofrasına uğramak için erken ayrıldı. Silivri'nin yeni Belediye Başkanı Fener'de de iftar sonrası vatandaşlarla buluştu. CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve yeni dönem meclis üyelerinden Hatice Gözen, de Fener programında hazır bulundu.

Buket KARAHIZIR

YORUM YAP