Bahçeli: Silivri’de mutlak zafer bekliyorum

Bahçeli: Silivri’de mutlak zafer bekliyorum

29.01.2019 10:11:44

Hafta sonu İstanbul'da teşkilatlarla görüşen MHP Lideri Devlet Bahçeli, “MHP asla teslim olmayacaktır, sonuna kadar mücadele edecektir ve İstanbul'da başarılı olacaktır” derken “Beşiktaş, Silivri, Maltepe'de mutlak zafer bekliyorum” mesajını verdi.

İstanbul MHP İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılım sağladığı “Beka için Milli karar, Cumhur için istikrar'' toplantısına Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Silivri İlçe Yöneticileri ve teşkilat mensupları ile birlikte katıldı.

BAHÇELİ: ADAYIMIZ BİNALİ YILDIRIM'DIR
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ı ziyaretinin ardından, MHP İl teşkilatı ile bir araya geldi. Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı olarak sistemli bir çalışma ile seçimde zafer elde edeceklerini belirtti.

“AYRIMIZ GAYRIMIZ YOKTUR”
Bahçeli, "İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın doğasına uygun şekilde uzlaşmaya vardık. Ayrımız, gayrımız yoktur. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız da Binali Yıldırım'dır. Artık İstanbul'da bir belediyemiz olsun, artık İstanbul'da yerel düzeyde biraz dokunsun. Arayışımız bu yöndedir" dedi.
Bahçeli açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Belediye derken bekayı görmezden gelmeyeceğiz, zilleti güldürmeyeceğiz. İstanbul'da hasretle belirlediğimiz zafere muhakkak ulaşacağız. Sonuna kadar beka diyeceğiz. Bu uğurda her fedakarlığı yapacağımızı aklımızdan çıkarmayacağız.

“31 MART 2019'DA TÜRKİYE EHLİNE EMANET EDİLECEK”
31 Mart 2019'da Türkiye ehline emanet edilecek. Ülkemizi hiç kimse tutamayacak. Bayrağa sahip çıkacağız, vatanımıza sahip çıkacağız, onurumuza sahip çıkacağız, davamıza sahip çıkacağız, geleceğimize sahip çıkacağız. 1000 yıllık kardeşliğimizi yaşatacağız. Bölücülüğü normal görmeyeceğiz. İstismara izin vermeyeceğiz. Çatışmaya ortak olmayacağız. Milli değerler etrafında kenetleneceğiz.

“BEŞİKTAŞ, SİLİVRİ, MALTEPE'DE MUTLAK ZAFER BEKLİYORUM”
MHP asla teslim olmayacaktır, sonuna kadar mücadele edecektir ve İstanbul'da başarılı olacaktır. Burada sizlerden aldığım güçle beka için milli karar, cumhur için istikrar. Beşiktaş, Silivri, Maltepe'de mutlak zafer bekliyorum.” Haber Merkezi

YORUM YAP