AK Parti Silivri’de büyük buluşma

AK Parti Silivri’de büyük buluşma

29.01.2019 10:13:14

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen “Dünden Bugüne Teşkilat Buluşması” programında kuruluşundan bugüne kadar partiye hizmet eden teşkilat mensupları ve Cumhur İttifakı temsilcisi ile bir araya gelinerek "beraberlik ve uzlaşı" görüntüsü sergilendi.

27 Ocak Pazar günü, Palmiye Düğün Salonu'nda organize edilen “Dünden Bugüne Teşkilat Buluşması” temalı kahvaltılı toplantıya AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Barış Çiftçioğlu, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Uyumaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ve AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı'nda dünden bugüne görev almış teşkilat mensupları katılım sağladı.

YILMAZ: EL ELE TUTUŞACAĞIZ, GÖNÜL GÖNÜLE OLACAĞIZ
Yaklaşan yerel seçim öncesi düzenlenen “Dünden Bugüne Teşkilat Buluşması” programında partililere hitap eden Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Dersimize çalıştık. Projelerimizin hepsi hazır, zamanı geldiğinde onları paylaşacağız. Kollarımızı iki yana açacağız, Silivri'deki herkesi kucaklayacağız. Silivri'deki bütün problemleri ortaya koyacağız. Ben o problemlerle dertleneceğim, tasalanacağım, kederleneceğim ama o problemler orada çözülmüş olacak. İşte burada siz değerli teşkilat yöneticilerine çok görevler düşüyor. El ele tutuşacağız, gönül gönüle olacağız. Silivri'yi bu duyguya inandırdığımız gün, inanın çok farklı renkte, yan yana gelmesine hiç imkan vermediğiniz insanların el ele tutuştuğunu göreceksiniz. Hep beraber Silivrili olacağız. Bu birlikteliği artıracağız. Silivri'de yaşamaktan korkmayacağız. Silivri'de bir olacağız, diri olacağız.” ifadelerini kullandı.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP