Bağlarbaşıspor penaltı atışları ile turladı

Bağlarbaşıspor penaltı atışları ile turladı

20.06.2022 09:14:05

U14 Ligi İstanbul Şampiyonası grup maçlarında son 16 takım arasına adını yazdıran iki Üsküdar temsilcisi Selimiyespor ile Bağlarbaşıspor mücadelesi Alemdağ Stadında oynandı.

Normal süresi golsüz eşitlikle geçilen karşılaşmada statü gereği direk penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 5 penaltıyı gole çeviren Bağlarbaşıspor rakibini 5-4 mağlup ederek yarı finale yükselen takım oldu. Semih Şeker'in başarılı bir yönetim gösterdiği mücadelede yardımcılıklarını Baran Taşdeler ve Pınar Durmuş yaptı. Feridun Koçak karşılaşmada saha komiseri olarak görev yaptı. Karşılaşma boyunca iki ekipte kontrollü bir oyun ortaya koydu. İki ekibin net gol pozisyonu bulmakta zorlandığı mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi ve hemen penaltı atışlarına geçildi. Selimiyespor Enes Gönültaş, Deniz Özyiğit, Demir Efe Diktürk ve Berat Güzel ile topu filelere yollarken, Ömer Karaduman ile atıştan yararlanamadı. Bağlarbaşıspor ise Arda Başbaydar, Evren Çivici, Haluk Efe Yorulmaz, İsa Uğur Alp ve Mehmet Kutay Alemdar ile tüm atışları gole çevirerek rakibini 5-4 mağlup etti.

RAKİP KARTALSPOR OLDU

Rakibini penaltı atışları sonucunda eleyen Bordo Beyazlıların rakibi Öz Gayrettepespor'u 1-0 mağlup eden Kartalspor oldu. Bağlarbaşıspor ile Kartalspor'un yarı final mücadelesi saha ve saati TFF Tarafında belirlenecek.

Murat Nazik

YORUM YAP