“Babalar evlatlarının ömür boyu kahramanları”

“Babalar evlatlarının ömür boyu kahramanları”

21.06.2020 11:23:52

Baba ve baba adaylarının gününü kutlayan CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, “Evlatları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız evlatlarının ömür boyu kahramanlarıdır.” dedi.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Babalar Günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelerine yer verdi: “Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır. Evlatları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız evlatlarının ömür boyu kahramanlarıdır. Bu anlamlı günde, evlat acısıyla yürekleri dağlanmış şehit babalarımızı unutmamız mümkün değildir. Bu vatana canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin babalarının ellerinden öpüyor, acılarını bir kez daha paylaşıyorum. Yüreğimdeki tüm nefretle lanetlediğim hain terörün öksüz bıraktığı kardeşlerimi kucaklıyor, bir kez daha sabırlar diliyorum. Hayatını kaybeden babalarımıza Allah'tan rahmet diliyor, babasız büyüyen tüm kardeşlerimize sabırlar diliyorum.

Bu vesileyle çocuklarına iyilik ve doğruluk yolunu gösteren, onların ilk kahramanı olan tüm saygıdeğer babalar ve baba adaylarının ‘Babalar Günü'nü kutluyor; değerli babalarımızın evlatları, torunları ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzurla dolu bir ömür geçirmeleri diliyorum.”

Haber Merkezi

 

 

YORUM YAP