Aydar’ı ağlatan sürpriz kutlama

Aydar’ı ağlatan sürpriz kutlama

27.09.2017 10:54:51

Eğitim gönüllüsü ve ressam İnci Aydar, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi ailesi tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasıyla duygusal anlar yaşadı.

Kuruluşundan bu yana yıllardır Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nden desteğini esirgemeyen eğitim gönüllüsü, ressam İnci Aydar'a okul yönetici, eğitimci ve öğrenciler hazırladıkları sürprizle mutluluk göz yaşları döktürdü.
Dün okula farklı bir nedenle davet edilen Aydar, gösteri salonuna girince öğrenci ve eğitimciler tarafından coşkulu alkışlarla karşılandı. Aydar'a eşi Arif Aydar da eşlik etti. Özel öğrenciler, ellerinde “İyi ki doğdun” yazılı dövizleriyle kendisini tebrik ettiler. Göz yaşlarını tutamayan İnci Aydar, duygu dolu anlar yaşadı. Doğum günü pastası hep birlikte kesildi. Okul Müdürü Nazım Öztürk, diğer yönetici ve öğretmenler, her zaman yanlarında olan Aydar'a teşekkür ederek, daha nice sağlık ve mutluluk dolu yıllar dilediler.
Daha sonra yaş günü tebriklerinin yer aldığı özel hazırlanan video izlettirildi. Yaşadığı şaşkınlık ve duygu yoğunluğu nedeniyle bir süre konuşamayan İnci Aydar, bu özel kutlama için teşekkür ederek sevgisini ifade etti. Renginar SALİ

YORUM YAP