Avlu: Hep birlikte başaracağız, zafer bizimdir

Avlu: Hep birlikte başaracağız, zafer bizimdir

18.05.2023 11:15:23

14 Mayıs sonuçları çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kalmasının ardından bir açıklamada bulunan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, herkesi Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemeye davet ederken, “Haydi, Demokratlar, yeter söz milletin deme zamanıdır. Ümitsizlik, karamsarlık yok. Hep birlikte başaracağız, zafer bizimdir” mesajını verdi.

Millet İttifakının Silivri ortaklarından Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, 14 Mayıs seçim sürecinde ortaya koyduğu yoğun destek performansının ardından ikinci tur mesajıyla kamuoyuna seslendi.
AVLU: OYUMU KILIÇDAROĞLU'NA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA VERDİM
Avlu, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine yönelik şunları söyledi: “Ömrünü Demokrat Parti'ye adamış biri olarak son seçime kadar başka hiçbir siyasi partiye oy vermedim. Bugün gelinen noktada son seçimde ülkem ve insanlarımızın bu baskıcı yönetim tarzından kurtulması için CHP'ye ve Kemal Kılıçdaroğlu'na gönül rahatlığıyla oyumu verdim.
Genel Başkanım Gültekin Uysal'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak Türkiye'mize ve şanlı kıratımıza daha faydalı olacağına inanıyorum. Merkez sağ seçmenini AKP'nin baskısından kurtarıp bir araya getireceğine güveniyorum. Bu ortamın oluşturulmasını sağlayacak kişinin de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu düşündüğümden İYİ Parti, Gelecek Partisi, Deva ve Saadet Partisine gönül veren değerli dostlarımdan da ülkemizin ve kendi partilerinin geleceği için koşulsuz destek vermelerini bekliyorum. Sayın Kılıçdaroğlu'nun ve ittifakta bulunan tüm parti liderlerinin memleketin geleceği, milletin huzuru ve refahı adına bu süreçte üstün çaba göstererek ülkemizi tekrardan laik, demokratik, bağımsız, özlenen Türkiye Cumhuriyetine dö-nüştüreceklerine inancım tamdır.
Haydi, Demokratlar, yeter söz milletin deme zamanıdır. Ümitsizlik, karamsarlık yok. Hep birlikte başaracağız, zafer bizimdir.”
Sevginar Sali

YORUM YAP