Avlu: DP’yi ben temsil ediyorum

Avlu: DP’yi ben temsil ediyorum

25.02.2019 11:56:34

Halide Avlu, Demokrat Parti Silivri Belediye Başkan Adaylığını açıklarken halkın ittifaklara mahkum olmadığını söyledi. Avlu, partilerini başka adayların listesine meclis üyesi adayı olarak girenler değil, Genel Merkezlerinin verdiği yetki doğrultusunda başkan adayı olarak belirlenen kendisi ve meclis kadrosunun temsil ettiğinin altını çizdi.

Sürpriz bir şekilde Silivri'deki yerel seçim yarışına Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı olarak son anda katılan ilçe başkanı Halide Avlu, aldığı karar ve gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti paylaştı.

AVLU: UYUYAN DEV UYANDI
“Bu kadar ilgi beklemiyordum açıkçası. Adeta uyuyan dev uyandı diyebiliriz” şeklinde ilk günlerin izlenimlerini paylaşan Avlu, Demokrat Parti'nin yönetimine halkın özlemini anlattı.
“Kimse ile ittifak içinde değiliz” diyen Avlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Demokrat Parti'nin yönetimine sadece Silivri'de değil tüm Türkiye'de ciddi bir özlem olduğu hissediliyor. Bizler partimizin çizgisinde ve geleneğine uygun olarak çalışmalarımızı her zaman olduğu gibi bu seçimde de yerine getireceğiz. Halkın ve seçmenin teveccühü başımızın üstünde.

“HALKIMIZ İTTİFAKLARA MAHKUM DEĞİL”
Vatandaşımıza anlatmaya çalıştığımız iki önemli şey var. Birincisi ‘İttifaklara mahkum değilsiniz' diyoruz. Biz kimseyle ittifak halinde değiliz. Demokrat Parti olarak tek başımıza, kendi misyonumuz ile seçmenin karşısındayız.

“DEMOKRAT PARTİYİ BAŞKA PARTİ ADAYLARININ LİSTESİNE GİRENLER DEĞİL BEN TEMSİL EDİYORUM”
İkincisi de Demokrat Parti'yi başka parti adaylarının listelerine meclis üyesi adayı olarak girenler değil Genel Merkezimizin belirlediği başkan adayı olarak ben ve partimiz temsil ediyor. Halide Avlu ve yanında olanlar DP'yi temsil ediyor, başka parti adayının listesinde olanlar değil.
İlk tepkiler ve izlenimlerimiz çok olumlu. Sandığa bu ne ölçüde ve nasıl yansır bunu zaman gösterecek. Biz ait olduğumuz, her zaman bulunduğumuz yerde Demokrat Parti'de ve siyasi geleneğimize uygun olarak Silivrili seçmenin karşısındayız. Tüm halkımızın desteğini bekliyoruz.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP