Avlu, anma törenine katıldı

Avlu, anma törenine katıldı

19.09.2019 16:40:10

DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Merhum Adnan Menderes, Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu adına düzenlenen anma törenine katıldı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal. İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda ve diğer partililer, Türk siyasî ve demokrasi tarihinin sembol isimlerinden, demokrasi şehitleri Merhum Adnan Menderes, Hasan Polatkan , Fatin Rüştü Zorlu ve dava arkadaşlarını manevi huzurlarında rahmet ve minnetle andı. Anma törenine DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu da katılanlar arasındaydı.

ARDA: DARBECİ ZİHNİYETİ BİR KEZ DAHA KINIYORUM
Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda, “ Hiçbir hukuki dayanağı olmayan darbe mahkemesi tarafından, Dış İşleri Bakanımız Fatih Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanımız Hasan Polatkan'ın idam edilişinin 58. yılında demokrasi karşıtı darbecilik zihniyetini bir kez daha kınıyor, değerli devlet büyüklerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” açıklamasında bulundu.
Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, “Demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık. Mekânları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

YORUM YAP