Atölye Stanbulin, beğeni ve takdir topladı

Atölye Stanbulin, beğeni ve takdir topladı

26.09.2017 09:41:00

Dikkat çektiği konu, birbirinden orijinal çalışmaları ve hizmet ettiği amaçla dikkat çeken Atölye Stanbulin'in Karma Seramik Sergisi büyük ilgi gördü.

Atölye Stanbulin tarafından 20-23 Eylül 2017 tarihleri arasında Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda dünyadaki adaletsizliklere dikkat çekmek üzere açılan Karma Resim Sergisi büyük ilgi gördü.
Çağrıbey Ortaokulu voleybol takımı da sergiyi ziyaret edenler arasındaydı. Atölye Stanbulin Sanat Yönetmeni Rabia Gürleyen, kendilerini seramik çalışmaları konusunda bilgilendirerek, ilk eserlerini yaratmalarına fırsat sundu. İlk seramik çalışmalarına imza atan filenin sultanlarını heyecanı görülmeye değerdi.
İhtiyaç sahibi özel çocuklara destek olmak amacını taşıyan sergiye gösterilen ilgi, duyarlılık ve katkıdan oldukça memnun olan Atölye Stanbulin Sanat Yönetmeni Rabia Gürleyen ve kursiyerleri, gazetemiz aracılığıyla teşekkürlerini iletti.

“İLGİNİZ VE KATKINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER”
Rabia Gürleyen, “Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Aynur Süleymanoğlu tarafından açılışı yapılan Yaşamı Sofra metaforuyla anlattığımız “Sofra! Dünya! Adalet!” adlı enstalasyon hem Silivri'de ilk sergilenen olması hem de vurgu yaptığı konu nedeniyle büyük ilgi çekti. Sergimize Silivri'de yaşayan sanatçılar, iş insanları ve sanatseverler yoğun ilgi gösterip onurlandırdığı için çok mutluyuz. Çalışmalarımızla özel çocuklarımıza destek olmak istedik. Katkıda bulunan herkese Atölye Stanbulin olarak çok teşekkür ederiz.”
Atölye Stanbulin, Karma Seramik Sergisi'nden elde edilen gelirle, Hasan Özvarnalı İlkokulu ve Çağrıbey Ortaokulu Özel Eğitim Sınıflarına destekte bulunulacak.
Renginar SALİ

YORUM YAP