Atletizm Şampiyonumuz ödüllendirildi

Atletizm Şampiyonumuz ödüllendirildi

12.02.2019 09:38:07

2019 Türkiye Atletizm Şampiyonu olan öğrencimiz Sudenaz Güzelbaş ve eğitmeni Onur Hızardere İlçe Kaymakamı Ali Partal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay tarafından ödüllendirildi.

Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal himayesinde Silivri Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan Yetenek Taraması Projesi kapsamında 7-10,yaş grubu öğrencilerin fiziki ve fonksiyonel kapasitelerini fiziksel uygunluk tarama testleriyle belirleyip uygun spor dallarına yönlendirerek, başta spor ahlakını, kardeşliğini ve disiplinini öğretmek, olimpik sporların tanınmasını, gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlamak için ilçemizde 2200 öğrencinin taraması yapıldı. Bu taramalarda performansı ile dikkat çeken Selimpaşa Ahmet Ziylan İlkokulu öğrencisi Sudenaz Güzelbaş, Silivri Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Onur Hızardere ile çalışmalara başladı. İlk başarısı Silivri Kross Şampiyonluğu daha sonra İstanbul Kross'da İl Şampiyonu olarak dikkat çekip Safir Koleji tarafından burslu öğrenci olarak kabul edildi. 2019 yılında atletizm 60m. Engelli Koşu kategorisinde önce İstanbul Şampiyonluğu ve devamında 23 Ocak 2019'da Türkiye Şampiyonu olarak Atletizm Türk Milli Takımı kampına davet edildi. 1 Yıl gibi kısa bir süre içerisinde Yetenek Taraması ile doğru tanılama ve atletizm antrenörümüz Onur Hızardere'nin doğru çalışma programı ve büyük emeği Sudenaz'ın gayretiyle Silivri'mizden Türkiye Şampiyonu çıktı.
Öğrencimiz Sudenaz Güzelbaş adına dün ödül töreni düzenlendi. İlçe Kaymakamı Ali Partal, Atletizm Şampiyonu Sudeniz Güzelbaş ve Beden Eğitmeni Onur Hızardere'yi ödüllendirdi. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Can Dağaşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, da ilçemize büyük gurur yaşatan Sudenaz ve Onur Hızardere'yi tebrik ederek hediyeler sundu.
Haber Merkezi

YORUM YAP