Arnavutköy’ün zirve inadı devam ediyor

Arnavutköy’ün zirve inadı devam ediyor

19.02.2022 16:52:16

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Arnavutköy Belediyespor evinde ağırladığı Başkent Gözgözler takımını 1-0 yenerek Play-Off potasının içinde kalmaya devam etti.

Grubunda inişli çıkışlı bir grafiğe sahip olan Arnavutköy Belediye Gençlikspor galibiyetlerini seriye bağladı. Bolluca Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası keyifli ve heyecanı yüksen bir mücadeleye sahne olan maçta tek gol 76.dakikada Sefa Durmuş'tan geldi. Düşme potası içinde olan ve mutlak puan ve puanlar kazanmaya ihtiyacı olan Başkent takımı oyuna baskılı başladı. Daha ilk dakikalarda orta sahayı kazanan Başkent takımı ileri uçta Arnavutköy defansına takıldı. İlk yarının son çeyreğinde ise oyunun hakimiyetini eline alan Arnavutköy takımı kanatlardan etkili ataklar gerçekleştirse de bir türlü aradığı gole kavuşamadı.

İkinci yarı daha baskın bir Arnavutköy takımı vardı. Özellikle kanatlarını iyi kullanan ev sahibi ekip birbiri ardına geliştirdiği ataklarda sonuca ulaşmakta zorlandığı gözlendi. Müsabakanın 71.dakikasında Başkentli defans oyuncusu Ramazan Eraslan hücuma çıkan oyuncuyu düşürünce kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ataklarını iyice sıklaştıran Arnavutköy takımı müsabakanın 76.dakikasında sağ kanattan iyi bindirme yapan Sefa Durmuş'u topla buluşturdular ve Sefa kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü bulmakta zorlanmadı 1-0. Bu golle birlikte ilerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile noktalandı.

YORUM YAP