Arkaz: Hepimize büyük görevler düşüyor

Arkaz: Hepimize büyük görevler düşüyor

19.11.2018 11:31:55

MHP İlçe Başkanlığının düzenlediği Seçim Koordinasyon ve İstişare Toplantısı'nda konuşan İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, “Bu bir başlangıçtır, seçim sürecine girdiğimizde herkes bilsin ki adayımızı gösterdikten sonra Allah nasip ederse en iddialı parti olacağız.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığının tertip ettiği kahvaltılı Seçim Koordinasyon ve İstişare Toplantısı, 17 Kasım Cumartesi günü, saat 09.00'da, Şömine Restaurant'ta İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın ev sahipliğinde kaydedilen toplantıya ilçe yöneticileri ve sandık kurulu üyeleri katıldı. 31 Mart 2019 seçimlerinin masaya yatırıldığı toplantıda Arkaz, iddialı açıklamalarda bulundu.

“NE KADAR GÜÇLÜ BİR MHP, O KADAR MUTLU BİR TÜRKİYE”
Programın açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Bu samimi ortamda varlıklarından asla şüphe duymadığımız ve gücümüze güç katan kıymetli teşkilat mensuplarımız, bugün burada bir kez daha teşkilatımızın her an, her türlü göreve hazır olduğuna inancımız haklı çıkmıştır. Bu vesileyle davetimize icabet eden tüm teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum.” diyerek sözü Milletvekili Hayati Arkaz'a bıraktı. İddialı bir yerel seçim açıklamasına imza atan Arkaz, şunları söyledi: “Önümüzde bir yerel seçim var. Biz İstanbul merkez, Silivri de başta olmak kaydıyla bütün ilçelerde iddialı bir şekilde seçime giriyoruz. Allah nasip ederse başkan adaylarını da göstereceğiz. Bu konuda desteklerinizi istiyoruz. Çok çalışmamız lazım. Bunun yanında memleketimizde MHP'nin varlığı bile yeter. MHP bu memleketin sigortasıdır, omurgasıdır, olmazsa olmazıdır. Mecliste 50 değerli milletvekili ile temsil edilmiyor olsaydık çok şey değişirdi. MHP vatanının, milletinin, bayrağının, ezanın yanındadır. MHP'nin tek başına iktidara gelmesi halinde bu memlekette vatan hainleri istediği gibi dolaşamaz, bu memlekette devlete kafa tutulamaz, bu memleketin karakteriyle, ekmeğiyle, aşıyla hiç kimse oynayamaz. MHP'nin güçlü olması lazım. Ne kadar güçlü bir MHP o kadar mutlu bir Türkiye. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Allah bizi bölmesin.

“MİLLETİN EMRİNDEYİM”
Örnek veriyorum MHP'nin İstanbul'da genel seçimlerde aldığı oyun altında almaması lazım. Başkaları birilerini göstermiş, bizi ilgilendirmiyor. Biz partimize oy vereceğiz, bu çok önemli. Neden MHP İstanbul'da belediye başkanlığını almasın? Niye İstanbul'da birçok ilçede biz belediye başkanlığını almayalım? Orta Anadolu'da çok iddialıyız. Memleketim Sivas'ta MHP'nin oyu %370 artmış, son seçimde %21'leri bulmuş. Oylarımızı tekrarlayacağız. Onun için ilçe teşkilatlarımıza, MHP'ye gönül veren tüm arkadaşlarımıza çok büyük görev düşüyor. Allah bana nasip etti milletvekili oldum.
Ben milletin emrindeyim, Cenab-ı Allah bizi değiştirmesin. Düne kadar herkesi ayakta karşılıyordum, yine yaparım. Seçim sırasında göreceksiniz İlçe Teşkilatı'ndaki bir fert gibi uğraşıp, Allah nasip ederse kapı kapı dolaşacağım. Biz bu işe gönül vermiş insanlarız. Bunun karşılığında hiçbir şey beklemiyoruz. Bu salonu dolduran herkese minnettarım. Bu bir başlangıçtır, bundan sonra seçim sürecine girdiğimizde herkes bilsin ki adayımızı gösterdikten sonra Allah nasip ederse en iddialı parti olacağız. Ben hayatım boyunca başarısızlıkla tanışmadım. Başarısızlığı sevmiyorum. Hepinize Sayın Başkanın huzurunda teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Hazal BAŞARAN

  1. ali ali

    ben oyumu milliyetçiliği ayak altına alanların destekçisine vermedim hiç mi sıkılmaz bu tip insanlar

YORUM YAP