Aras: Eleştirmek yerine sorumluluk almayı seçtim

Aras: Eleştirmek yerine sorumluluk almayı seçtim

22.03.2019 11:21:20

Özcan Işıklar'ın 3. Dönem kadrosunda yer alan sürpriz isimlerden biri de Abdulvehap Aras oldu. Meclis üyesi adaylığı kararı ile yerel yönetim yaklaşımını Aras, Hürhaber'e anlattı.

Silivri'nin genç iş adamlarından Abdulvehap Aras, 3. dönem iddiası 31 Mart'ta oylanacak Silivri Belediye Başkanı ve CHP Adayı Özcan Işıklar'ın kontenjan listesinde yer alan üç isimden biri oldu.
Meclis üyesi adaylık durumunun ani bir süreçte geliştiğini belirten Aras, “Yetiştiğimiz, ürettiğimiz, büyük evimiz Silivri'ye herhangi bir katkımız olacaksa bu sorumluluğu almaktan imtina etmeyiz tabi ki” dedi. Silivri'nin daha güzel bir geleceğe kendi alanında başarılı, duyarlı, dinamik, yenilikçi ve toplumun her kesimini kapsayan kadrolar ile sağlıklı biçimde taşınacağı inancını da ekledi.
Aras'ı Silivri kamuoyu Silivrispor'u 2. Lige taşıyan yönetim kadrosunda yer aldığı süreçten ve Taş Grup ortaklığı ile de sektörel anlamda tanıyor. Aras ailesi ise sosyal, yöresel ve seçmen ağırlığı ile bilinen, tarif edilen özelliklere sahip.
Işıklar'ın Silivri hayaline inandığını ve meclis üyesi adaylığına bu açıdan da olumlu yaklaştığını belirten Aras, “Eleştirdiğimiz konuları kenardan izleyerek başkasının düzeltmesini beklemektense elimizi taşın altına koyma kararlılığı daha anlamlı geldi. Kendimiz veya bir başkası ile sınırlı tutulacak bir süreç değil Silivri ve insanlarına faydalı olabileceğimiz her konuda göreve hazırız. Yaşanan sorunların çözümü, yerel yönetim ile halk arasında iletişimin kuvvetlendirilmesi, bağların güçlendirilmesine hizmet etmekten mutlu olurum” şeklinde konuştu.

YORUM YAP