Anne Destek Grup Toplantıları düzenlenecek

Anne Destek Grup Toplantıları düzenlenecek

12.05.2020 08:17:10

Anka Psikolojik Destek ve Eğitim Derneği Psikoterapistleri tarafından Online Ücretsiz Anne Destek Grup Toplantıları düzenlenecek.

Anka Psikolojik Destek ve Eğitim Derneği Psikoterapistleri tarafından Online Ücretsiz Anne Destek Grup Toplantıları düzenlenecek. Katılım sınırlı, son başvuru tarihi 15 Mayıs 2020 olarak açıklandı.

Anka Psikolojik Destek ve Eğitim Derneği kurucularından Psikolog Yaprak Gülmez, etkinlik hakkında annelere şu duyuruda bulundu: “Sevgili Anneler, etkinliğimiz Anka Psikolojik Destek ve Eğitim Derneği Psikoterapistleri tarafından gerçekleştirilecektir. Covid-19 sürecinde çocukların okul ve ev içindeki sorumlulukları derken annelerin yükünün her zamankinden fazla olduğunu düşünüyoruz. Bizler tarafından paylaşılacak bilgiler ışığında her annenin yaşadığı sorunları farklı açılardan ele alabileceği bir süreç olmasını umuyoruz.

Toplantıların Zoom programı üzerinden ve 4 hafta boyunca, haftada bir gün, 1.5 saat yapılması planlanmaktadır. 8-10 kişilik gruplar oluşturulacaktır. Gruplar oluştuktan sonra gün ve saat konusunda sizlere geri dönüş sağlanacaktır.”

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular 15 Mayıs Cuma Günü gün bitiminde sonlanacak. Başvuru linkine buradan ulaşabilirsiniz: https://forms.gle/YeSR28HcUsdbqfGv5

Renginar SALİ

 

 

YORUM YAP