Aksu, Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti

Aksu, Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti

20.06.2018 14:51:50

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Faruk Aksu, Silivri Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Faruk Aksu, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçe genelinde yaşanan sıkıntılar ve yapılması beklenen çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan'dan gündeme dair bilgi alan Aksu, dernek üyesi muhtarlarla sohbet ederek sorun, görüş ve talepleri dinledi.
Köylerin mahalle statüsüne dönüştürülmesinin ekonomik etkileri, mülkiyet ve imar sorunları ön plana çıkarken tarım alanlarının korunması amacıyla uygulamaya konulan Büyük Ova Koruma Alanı'nın mağdur edip etmeyeceği istişareye arz edilen konulardan oldu. Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Milletvekili Adayı, kendisine iletilen sıkıntıları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirtti ve katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Toplantıda MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda MHP eski İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz da hazır bulundu.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP