AK Parti Kadın Kollarından mahalle ziyaretleri

AK Parti Kadın Kollarından mahalle ziyaretleri

23.11.2017 10:53:30

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları yönetimi Ülkenur Büke başkanlığında mahalle ziyaretleri gerçekleştirmeye de devam ediyor. Ziyaretlerle ilgili olarak Kadın Kollarından şu bilgiler verildi: “Çelik Mahallemizde şeker hastalığından dolayı bacağını kaybeden Hasan amca ve kıymetli eşini ziyaret eden kadın Kolları Başkanımız Ülkenur Büke ile birlikte Mahalle sorumlularımız Güner Şirinoğlu, Sevnur Kankaya ve Mahalle Başkanımız Gökçen hanım aynı zamanda yeni almış oldukları evleri içinde hayırlı olsun deme fırsatı buldu. Değerli büyüklerimize Allah yeni evlerinde sağlık ve muhabbet içinde nice mutlu yıllar yaşamayı nasip etsin…
Alipaşa Mahallemizde de bir dizi ziyaretlerde bunan Kadın Kolları Başkanımız Ülkenur Büke ve Mahalle sorumlumuz Özlem Arslan çatkapı ziyaretini Samsunlu aileye gerçekleştirdi. Sonrasında Hacer hanımın diyaliz hastası annesi Fatma teyzeye geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
Başkanımız Ülkenur Büke ile Yönetim Kurulu üyemiz Hanife Güven, Yeni Mahalle Garden arkasında ev ziyaretinde bulunurken bu bölgede yaşayan teyzelerimizle sohbet edip sıkıntılarını dinlediler.
Kadın Kolları Başkanımız Ülkenur Büke, Mahalle Sorumlumuz Özlem Arslan ile Mahalle Başkanımız Ayşen Anıl, Alipaşa Mahallemizde Nazlı Seramet'in adı fazla bilinmeyen Çölyak hastası olan dünya tatlısı çocukları Baran ve Esila'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.”

YORUM YAP