AK Parti’den BBP’ye ziyaret

AK Parti’den BBP’ye ziyaret

26.01.2023 12:41:20

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve ekibini misafir eden BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu ile ekibi, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek sözü verdiler.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte BBP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Ramiz Aksu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette birlik beraberlik mesajları verildi.
AKSU: ERDOĞAN İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YERİNE GETİRECEĞİZ
2023 seçimlerinin önemine dikkat çekilirken BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, "Tüm gayretimizle Cumhur İttifakının yanında olacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçilmesi için parti olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz" dedi.
BOZOĞLU, AKSU'YA TEŞEKKÜR ETTİ
Ev sahipliği için teşekkür eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, "Cumhur İttifakı olarak bugüne kadar verimli işlere imza attık. Hem genelde hem yerelde toplumun faydasına ve hayrına hangi hizmeti hayata geçirmemiz gerekiyorsa mazeretsiz gerçekleştirdik. Bundan sonra da bu birlikteliği daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Ben teşkilatım adına bugüne kadar uyum içerisinde çalışma ortamında olduğumuz BBP'nin kıymetli Başkanı Ramiz Aksu ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.
Buket KARAHIZIR

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Yılmaz Ailesi’nin Ankara çıkarması
Sonraki »

YORUM YAP