AK Parti’de kongre süreci ilerliyor

AK Parti’de kongre süreci ilerliyor

13.07.2017 09:33:51

19 Ağustos - 12 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek AK Parti Silivri İlçe Kongresinde seçilecek ilçe başkan ve yönetimi en büyük önemi yerel seçimler açısından arz ediyor.

Silivri'de CHP'den sonra siyasi etkinlik açısından belirleyici öneme sahip ikinci parti olan AK Parti'de ilçe kongreleri 19 Ağustos-12 Kasım 2017 tarihleri arasında, 2018 yılı şubat ayının sonuna kadar da il kongreleri tamamlanmış olacak.
AK Parti'de ilçe kongrelerinden önce değişiklik yapılacak il başkanlarının yerine atamaların yapılması öngörülüyor. Atanan il başkanları ilçelerin kongre sürecini örgütleyecek. Kongrelerde AK Parti'nin tek liste geleneğinin sürdürülmesi bekleniyor.

SİLİVRİ'DE NE OLACAK?
AK Parti Silivri'de kıyasıya bir rekabet olmasına karşın iddia sahipleri büyük bir sessizlik ve gizlilik içerisinde hareket ediyor. AK Parti'de mücadele edilerek kazanılan bir sürece işleyiş dayanmadığı için siyasiler verilen görevleri kabul edip, en iyi şekilde yerine getirmek doğrultusunda çalışma sorumluluğu ile dikkat çekiyor. Önümüzdeki ilçe kongresi ile bu aşamada seçilecek ilçe başkan ve yönetimi en büyük önemi yerel seçimler açısından arz etse de, belirleyiciliklerini genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik de yansıtıyor.

YORUM YAP