AK kurmaylar Ağrılıların iftarına katıldı

AK kurmaylar Ağrılıların iftarına katıldı

30.06.2016 09:21:53

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve AK Partili Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç, Ağrılılar Derneği temsilcileriyle bir araya geldiği iftar sofrasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ilçemizde verdiği iftar programlarında organizasyon sorumluluğunu üstlenen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, yoğun programında iftar davetlerine de yer vererek hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Hemşerileri ile Ağrılılar Derneğinin kurduğu iftar sofrasında buluşan Kutlu'ya AK Partili Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç eşlik etti. Ağrılılar Dernek Başkanı Muhlis Çil ve yöneticileriyle birlikte iftar yapan AK Parti kurmayları, milletçe birlik ve beraberliği muhafaza etmenin önemine dikkat çekti, hemşerilerinin Ramazan-ı Şerifini tebrik ederek yaklaşmakta olan Kadir Gecesini kutladı.

KUTLU: RABBİM TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI KABUL EYLESİN
Kutlu, gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: “AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak sizlerle böyle hayırlı bir dini vecibe etrafında bir araya gelerek ibadet sevinci yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtulma fırsatı olan mübarek Ramazan-ı Şerifinizi, yaklaşmakta olan Kadir Gecenizi ve sonrasında idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum.”
Ağrılılar Dernek Başkanı Muhlis Çil, yönetimi adına yaptığı konuşmada davete icabet ederek kendilerini yalnız bırakmayan Kutlu ve Umuç'a teşekkürlerini sundu.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP