Sevginar Sali

Aday adayları çıkıyor meydana

AK Parti Silivri'de Belediye Başkan Aday Adaylık müracaatlarını iki isimle tamamladı. Sami Barlas ve Hasan Türkyılmaz'ın ardından AK Parti'de Belediye Başkan aday adaylığı başvurularının sona ermesiyle sıra temayül yoklamasına geldi.
MHP'de başvuru süresi devam ederken Volkan Yılmaz dışında henüz başka bir aday çıkmadı. Bilindiği üzere Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, müracaatların açıldığı ilk günün Ankara programı esnasında aday adaylığı dosyasını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz ve Feti Yıldız'a teslim etti.
21 Kasım'da CHP'de başlayan süreçte çok sayıda isim beklendiği üzere meclis üyeliklerine başvururken Melih Yıldız, Bora Balcıoğlu, Doruk Bulut ve Dilek Yetkin'in Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili dosya aldığı ve aday adaylığına müracaat edecekleri öğrenildi.
Semih Ayeş'in de CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayları arasına adını yazdırmasına kesin gözüyle bakıyorum.
CHP ve de siyasi kulislerde Özcan Işıklar'ın adaylık durumu da olasılıklar içinde değerlendiriliyor.
Siyasi partilerde hafta sonundan başlayarak önümüzdeki hafta da yoğun şekilde devam edecek aday adaylığı trafiğinin Silivri'ye hayırlar getirmesini diliyorum.

GEÇMİŞ OLSUN
Silivri Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan, evinde geçirdiği kaza sonrası hastanede tedavi altına alındı. Geçmiş olsun ve acil şifa dileklerimi iletiyorum.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ
KUTLU OLSUN
Yetişmemizde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerimize borçluyuz. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

KISSADAN HİSSE
“Adamın biri hakkın rahmetine kavuşmuş. Gühahları ağır basmış olacak ki, cehenneme düşmüş.
Cehennemde, yanlarında ülke adı yazan kocaman birer kazan, her kazanın başında da birer zebani varmış.
Kazanda kavrulup duranlardan kazara başını çıkarabilen olursa, zebani elindeki dev sopayla onu aşağıya itermiş.
Bir tek, yanında “Türkiye” yazan kazanın başında zebani durmuyormuş. Bizim adam kendi kazanına atılmadan zebanilerden birine sormuş: “O kazanın başında niye zebani yok?”
Zebani demiş ki: “Türkiye'den gelenleri kendi hallerine bırakıyoruz, aralarından sivrilen olursa diğerleri onu hemen bacaklarından aşağı çekiyorlar.”

YORUM YAP