ABC Mobilya Silivri'de

ABC Mobilya Silivri'de

11.04.2018 11:46:54

İleri mağazacılık uygulamaları ile tüketici deneyimini en üst düzeye çıkarmak üzere yeni mağaza konseptini Silivri'de müşterileriyle buluşturan ABC Mobilya, hayallerinizdeki mobilyalara hayallerinizdeki ödeme kolaylığı ile sahip olun diye 44. yılına özel tüm ürünlerde net % 44 indirim avantajı sağlayan bir kampanya başlattı.

Özgün tasarımlarıyla konfor, şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunan ABC Mobilya, müşterilerini artık yenilenen mağaza showroomunda ağırlıyor. Mağazanın bin metrekarelik alanında ABC Mobilya'nın yatak odasından yemek odasına, koltuk takımlarından delux oturma gruplarına, köşe takımlarından tv/yaşam ünitelerine, sehpalardan tamamlayıcı aksesuarlara kadar birbirinden özel ürün modelleri beğenilerinize sunuluyor. İbrahim&Tülay Sinkil tarafından 13 yılı aşkın süredir mağazacılık faaliyetlerine sürekli kalite döngüsü içerisinde, müşteri memnuniyeti odaklı bir yaklaşımla devam eden Kutay Eymen Mobilya; bünyesindeki mobilya sektörünün köklü kuruluşu ABC Mobilya'nın farklı beğenilere seslenen, konfor, sağlamlık, rahatlık, işlevsellik ve estetiği bir araya getiren ürün gamını cazip fırsatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

44. YILA ÖZEL NET %44 İNDİRİM!
ABC Mobilya, Silivri'de büyük bir fırsat hareketi başlattı. Çağdaş mobilya anlayışının en önemli temsilcilerinden olan ve sahip olduğu yüksek gustoyla eşi benzeri olmayan tasarımlara imza atan ABC Mobilya; tüm ürün gruplarında geçerli net %44 indirim ile evlerde değişim rüzgarları estirecek. Çarpıcı tasarımları cesur ve yenilikçi çizgilerle birleştiren ABC Mobilya'da; yatak odaları, yemek odaları, tv üniteleri, oturma grupları, köşe takımları, sehpalar ve tamamlayıcı aksesuarlar tek çatı altında hesaplı bir alışveriş fırsatıyla sizleri bekliyor.

KOŞULSUZ DESTEK
Firma, ürünlerinin mağazadaki sunumundan teslimatına, montajından satış sonrası servis hizmetine kadar tüm konulardaki uzmanlığı ile ABC markasını tercih edenlere benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Satış öncesinde olduğu gibi satış sonrasında da müşterilerine hizmette sınır tanımayan ABC Mobilya'nın tüm ürünleri 2 yıl garantili olup, kurulum hizmeti ise ücretsiz olarak verilmekte.

İletişim Bilgileri;
Yeni evlenecek, ev kuracak veya evini yenileyecekler; uygun ödeme ve taksit imkanlarını bir arada bulunduran ABC Mobilya'yı ziyaret etmeden mobilya almayın! ABC Mobilya; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Albay Yunus Dirik Caddesi, No:26/A (E-5 yan yol üzeri) adresinde isteyenlere modern, konforlu ve ferah bir ortamda alışveriş yapma imkânı sunuyor…
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP