8 asker ailesi talebine onay...

8 asker ailesi talebine onay...

4.01.2017 11:12:17

8 Aralık 2016 tarihli encümen toplantısında ele alınan 9 asker ailesi yardım talebinden 8'i onay aldı, 1'nin koşulları uygun bulunmadı...

Onay alan ve almayan asker ailesine ilişkin talepler aynen şu şekilde:
“Mimarsinan Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden A.O. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; eşi asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 180,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/01/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
Değirmenköy Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden P. A. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 180,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/01/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
Fatih Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Ş. Ü. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 180,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/01/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
Alibey Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden R.B. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; eşi asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 180,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/01/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
Alibey Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden F. K. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 180,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/01/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
Alipaşa Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden B. D. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; eşi asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 180,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/01/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
Yeni Mahallede ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden H. S. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 180,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/01/ 2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
Alibey Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden N. Ç. hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 180,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/01/2017 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.
Gümüşyaka Mahallesinde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden F. T.'un talebi üzerine hakkında yapılan araştırma ve inceleme neticesinde; 4109 Sayılı Kanunun 2.maddesinin (c) fıkrası gereğince asker ailesi yardımı yapılması mümkün olmayıp, adı geçen F. T.'un talebinin uygun görülmemesine encümenimizce oybirliği ile karar verildi.”
Haber Merkezi

YORUM YAP