3. ligde ikinci yarı heyecanı başlıyor

3. ligde ikinci yarı heyecanı başlıyor

7.01.2020 10:48:13

TFF 3. Lig'de ikinci devre için tüm hazırlıklar tamamlandı ve hafta sonu cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarda takımlar start almaya hazır ve Silivrispor ilk maçını Hatay deplasmanında Ersinspor ile oynayacak.

 

Grubunda oynadığı maçların ardından 24 puanla 7.konumda yer alan Silivrispor Pazar günü Hatay deplasmanında Ersinspor ile karşılaşmaya hazır. Devre arası kamp dönemini kendi tesislerinde tamamlayan Silivrispor'da sakat oyuncuların iyileşmesi ve hazır halı gelmesi teknik heyeti sevindirdi. Takımda sadece defans oyuncusu Bülent Demir'in sarı kart cezalısı olmasından dolayı defansa alternatif çözümler aranıyor. Silivrispor'un, Hatay Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Stadı'nda oynayacağı maçın başlama saati ise 13.30 olarak belirlendi. Grupta cumartesi oynanacak maçlar ise Anagold Erzincanspor evinde Serik Belediyespor'u ağırlayacak ve maç saat 13.00'da başlayacak. Çankaya Futbol Kulübü evinde Cİ Grup Buca ile oynayacak ve bu maç saat 13.00'da başlayacak. Cumartesinin son maçı ise Çatalcaspor evinde Tokatspor'u ağırlayacak ve maçın başlama saati ise 13.30 olarak belirlendi.

 

Pazar maçları

Pazar günü oynanacak maçlar ise Yomraspor evinde Artvin Hopaspor'u konuk edecek bu maç saat 13.00'da başlayacak. Kızılcabölük evinde Düzcespor'u ağırlamaya hazırlanıyor bu maçın başlama saatti 13.30. Manisaspor evinde Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak maçın başlama saatti 13.30. 68 Aksaray Belediyespor evinde Yeni Orduspor ile karşılaşacak ve maç saat 13.30'da başlayacak.

YORUM YAP