23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. Yıl çelengi sunuldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. Yıl çelengi sunuldu

23.04.2024 10:56:04

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 104. Yılı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları saygı ve minnetle anıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 104. yılı kutlama programı, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen Çelenk Töreni ile başladı.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kara, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum örgüt başkanları, gaziler, eğitimciler, siyasi parti temsilcileri katılanlar arasındaydı.
Çelenk Töreninin sunumu Adalet Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Selahat Özel tarafından gerçekleştirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtı'na sunuldu. Turgut Reis İlkokulu Sınıf öğretmenleri Gültekin Akem ve Arzu Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'a eşlik etti.
Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Sümeyye Çömlekçi yönetiminde söylendi. Çelenk Töreni burada sona ererek, sahne programına geçildi.
İlçe Çelenk Töreninin ardından siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri de çelenklerini Atatürk Anıtı'na sunarak saygı duruşunda bulundu.
Renginar SALİ

 

YORUM YAP