“Çocuklarımız için şenlik, milletimiz için gurur günü”

“Çocuklarımız için şenlik, milletimiz için gurur günü”

23.04.2024 10:59:44

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklar için şenlik, milletimiz için gurur günü olarak gördüğünü ifade ederek, koltuğunu temsili olarak Selimpaşa İlkokulu öğrencisi Ahmet Baltacı'ya devretti.

Silivri İlçe Kaymakamı Tolga Toğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
TOĞAN: 23 NİSAN'I KUTLAMANIN SEVİNCİNİ VE GURURUNU YAŞIYORUZ
Toğan mesajında şu sözlerine yer verdi: “Milli Bağımsızlığımızın, Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin öncüsü ve güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz.
“ÜLKEMİZİN HEDEFLERİNİ YAKALAMASINDA BELİRLEYİCİ ROL OYNAYACAKSINIZ”
Kıymetli çocuklarımız, bu bayram sizler için şenlik, milletimiz için gurur günüdür. Sizler Türk Milleti'nin ve devletinin geleceği, sevinci ve ümit kaynağısınız. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız.
“COŞKUNUZUN VE ÜMİDİNİZİN DAİM OLMASINI DİLİYORUM”
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, sevincinizin, coşkunuzun ve ümidinizin daim olmasını diliyorum.”
KAYMAKAM TOĞAN, KOLTUĞUNU AHMET'E DEVRETTİ
Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Selimpaşa İlkokulu öğrencisi Ahmet Baltacı'ya devretti.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104.yılı dolayısıyla, Selimpaşa İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ı'ı ziyaret etti. Temsili olarak makam koltuğunu Ahmet Baltacı'ya devreden Kaymakam Toğan çocukların bayramını kutladı.

Seda ŞİMŞEK

 

YORUM YAP