16 kişiye asker yardımında bulunulacak

16 kişiye asker yardımında bulunulacak

19.08.2019 10:21:28

Silivri Belediye Encümeni, 7 Ağustos 2019 tarihinde Volkan Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirdiği haftalık olağan oturumunda asker ailesi yardım taleplerini değerlendirdi.

01.09.2019 tarihinden itibaren ödemelerin yapılacağı asker ailesi yardım taleplerini değerlendiren Silivri Belediye Encümeni, 16 kişiye asker ailesi yardımı gerçekleştirilmesini kararlaştırdı. 
İşte değerlendirilen talepler ve alınan kararlar:

ESRA T.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Kavaklı Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Esra T.'nin  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

ŞÜKRAN E.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Gümüşyaka Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Şükran E.'nin  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

GÜLLÜZAR Ç.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Güllüzar Ç.'in  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

HANİFE Ş.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Alibey Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Hanife Ş.'nin  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

HATİCE Y.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Selimpaşa Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Hatice Y.'nın  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

ŞENOL T.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Şenol T.'nın  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

FATMA Ş.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Yeni Mahalle'de ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Fatma Ş.'in  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

HARUN İ.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Selimpaşa Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Harun İ.'in  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

YÜKSEL Ç.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Yüksel Ç.'ın  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

ZEHRA Ç.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Fatih Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Zehra Ç.'ın  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

NECLA A.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Mimarsinan Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Necla A.'nun  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

AYŞE Ç.'YE ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Selimpaşa Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Ayşe Ç.'ın  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

NERİMAN A.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Çanta Sancaktepe Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Neriman A.'ın  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

FEZİDE K.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Selimpaşa Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Fezide K.'nın  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

NERİMAN A.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Alibey Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Neriman A.'in  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

LEYLA A.'YA ASKER AİLESİ YARDIMI BAĞLANDI

Mimarsinan Mahallesi'nde ikamet eden ve belediyemizce fakir asker ailelerine yapılan asker ailesi yardımından faydalanmak üzere ilgi dilekçesi ile belediyemize müracaat eden Leyla A.'ın  hakkında yapılan tahkikat neticesinde; oğlu asker olmadan önce evinin geçimini temin etmekte iken askere gitmesiyle bu yardımdan mahrum kaldığı ve herhangi bir gelirinin bulunmadığı tespit edildiğinden 1 nüfus için ayda 280,00 TL. asker ailesi yardımının, 4109 Sayılı Yasanın 1.maddesi gereğince 01/09/2019 tarihinden itibaren yapılmasına encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

Kaynak: Silivri Belediyesi

 

 

YORUM YAP