10.TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları sergi açılışı yapıldı

10.TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları sergi açılışı yapıldı

21.05.2024 11:03:20

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 10.TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında proje sergisinin açılışı gerçekleştirilerek, öğrenciler çalışmalarını tanıttı. 

10.TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında proje sergisinin açılışı geçtiğimiz hafta Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı. Öğrenci ve öğretmenlerin hazırladığı elektrikten İngilizceye, muhasebeden bilişime, felsefeden ulaştırmaya, tarihten matematiğe birçok farklı alanda farklı projelerin yer aldığı serginin açılışı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yılmaz, ilçemiz okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.
Projelerde görevli öğrenciler, danışman öğretmenleri rehberliğinde misafirlere projelerinin içeriği, amacı ve kullanım alanlarını anlattı.
Okul Müdürü Ahmet Sevgin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yılmaz'a, ilçemiz okul müdürlerine, öğretmen ve öğrencilerine katılımları için, Proje Yürütücüsü Gözde Dolu'ya, müdür yardımcılarına, öğretmen ve öğrencilerine emek ve fedakarlıkları için teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP