Zafer Yalçın: Her günümüz bayram havasında geçsin diliyorum

Zafer Yalçın: Her günümüz bayram havasında geçsin diliyorum

23.05.2020 11:20:57

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın yayınladığı bayram açıklamasında “Başta Silivrili vatandaşlarımızın ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramını içtenlikle tebrik ediyor, her günümüzün bayram havasında geçmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Bayram mesajı yayınladı.

YALÇIN: GÖNÜLLERİMİZ HER DAİM BİR ARADAYDI

“Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan ayının sonuna geldik. Her ne kadar salgın süreci nedeniyle kalabalık iftar sofralarımızda buluşamasak da gönüllerimiz her daim bir aradaydı.

“ÇOK ŞÜKÜR RABBİM BİZLERİ BAYRAMA KAVUŞTURDU”

Bu mübarek ayda ibadetlerimizi yerine getirmenin ve hayır hasenat işlemenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Çok şükür ki rabbim bizleri bayrama kavuşturdu. Herkesin fani dünyadan ders çıkartarak birbirleri arasındaki dargınlıkları kaldırmasını temenni ediyorum.

“RAMAZAN BAYRAMI TÜM DÜNYAYA YARDIMLAŞMA, KARDEŞLİK VE HUZUR GETİRSİN”

Bu bayram kalabalık ziyaretlerde buluşamıyoruz. Fakat sevdiklerimizi arayıp bayramını tebrik etmeliyiz. Ramazan Bayramı tüm dünyaya yardımlaşma, kardeşlik ve huzur getirmesini ve içerisinden geçtiğimiz zorlu günleri atlatmaya vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

“HER GÜNÜMÜZ BAYRAM HAVASINDA GEÇSİN DİLİYORUM”

Bu duygu ve düşüncelerle başta Silivrili vatandaşlarımızın ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı içtenlikle tebrik ediyor, her günümüzün bayram havasında geçmesini diliyorum.”

YORUM YAP