YKS Kampı konu anlatımları başladı

YKS Kampı konu anlatımları başladı

6.04.2021 11:34:06

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenciler için oluşturulan YKS Kampı konu anlatımları başladı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenciler için Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığınca interaktif katılım sağlayabilecekleri ve sorularını yöneltebilecekleri dijital bir platform oluşturulmuş YKS İnteraktif Soru Çözümleri Platformu, 8 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren yayınlanmaya başlanmıştı. 

Öğrencilere uygulanan anketlerden alınan geri bildirimler sonucunda YKS İnteraktif Soru Çözümlerine ek olarak YKS konu anlatımları yapılacaktır.  Konu anlatımları TYT AYT kapsamında yapılacak olup 05 Nisan 2021 tarihinde başlayarak 4 Haziran 2021 tarihinde sona erecektir. YKS Konu Anlatımlarında hangi konuların anlatılacağı belirlenirken öğrencilerimize yine anket uygulanmış ve her ders için en çok anlatılması istenen konular belirlenmiştir. 

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nün "YouTube" kanalı üzerinden canlı olarak yapılacak konu anlatımları, YKS'ye hazırlanan tüm öğrencilere açık olacak. Öğrenciler canlı yayında anlatılan konularla ilgili merak ettiklerini sohbet sekmesinden sorabilecek, platform uzmanları o sorulara gerektiğinde anlık olarak gerektiğinde ise ders sonrasında düzenli periyotlarla cevap verecekler. 

Yayınları takip etmek için tıklayınız: https://www.youtube.com/c/OrtaöğretimGenelMüdürlüğü

 

YORUM YAP