Yılmaz’ın özel projesini İBB onayladı, çalışma başlıyor

Yılmaz’ın özel projesini İBB onayladı, çalışma başlıyor

1.06.2020 14:04:58

Devlet Hastanesi önünden Onur Market'e kadar olan bölge ile ilgili özel bir proje hazırlatan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçtiğimiz günler Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Yasin Çağatay Seçkin ile yaptığı görüşmenin ardından rekreasyon alanı yatırımını programa aldırdı. Pazartesi günü başlaması beklenen çalışma hava muhalefeti nedeniyle birkaç gün gecikmeli olarak start alacak.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz geçtiğimiz günler Başkan Yardımcısı Harun Akkan ile birlikte İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Yasin Çağatay Seçkin'i ziyaret ederek özel olarak hazırlattığı projeyi sundu.

YILMAZ ÖZEL OLARAK HAZIRLATTIĞI PROJEYİ SUNDU

İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanının uygun görmesi ile hava şartları müsaade ettiği gibi Devlet Hastanesi önünden Onur Market'e kadar uzanan güzergahta ve dere çevresinde prestijli yol ve tretuvar yapımı, dönel kavşak, Boğluca Deresi etrafında çevre düzenlemesi, cadde aydınlatması ve bisiklet yolu yapım çalışmalarına başlanıyor.

HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE ÇALIŞMA PAZARTESİ BAŞLAYAMADI

Proje esasen Pazartesi günü başlayacaktı ancak hava şartları nedeniyle bir iki gün öteleme yaşandığı öğrenildi.

İLÇE VE İBB KOORDİNELİ ÇALIŞACAK

Söz konusu imalat İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın bölgeye özel hazırlattığı düzenleme çalışması doğrultusunda, ilettiği talep ve ortaya konan takibin neticesinde Silivri Belediye ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda gerçekleştirilecek.

Sevginar SALİ

YORUM YAP