Yılmaz: Eksik olan sokaklarımıza asfalt kazandırmaya devam edeceğiz

Yılmaz: Eksik olan sokaklarımıza asfalt kazandırmaya devam edeceğiz

25.04.2020 18:28:23

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Dairesi Başkanvekili Ayhan Taş ile birlikte Eski Emniyet binasının olduğu bölgede gerçekleştirilen asfalt kaplama imalat çalışmalarını yerinde denetlediler. Başkan Yılmaz, İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına çalışma nedeniyle teşekkür etti.

Silivri Belediyesi sokağa çıkma yasağı devam ederken, Eski Emniyet Binası bölgesinde hayata geçirdiği otopark ve çevre düzeleme çalışmalarına hafta sonu aralıksız devam etti.

Piri Mehmet Paşa Mahallesinde; Özgür Sokak, Çeltik Sokak, Şişmanoğlu Sokak, Çilingir Sokak'ta, Eski emniyet binasının olduğu bölgede asfalt kaplama imalatına başlandı. Belediye ile koordineli bir çalışma sağlayan İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına konuyla ilgili teşekkür eden Başkan Volkan Yılmaz, “Bundan sonraki dönemlerde de ilçemizde eksik olan sokaklarımıza asfalt kazandırmaya tüm gayretimizle devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz, İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Dairesi Başkanvekili Ayhan Taş ile birlikte asfalt imalatı başta olmak üzere ilçemizde devam eden çalışma alanlarında da incelemelerde bulundular.

Başkan Yılmaz ve İBB Daire Başkanı Taş'a, Başkan Yardımcısı Hasan Solak ve Silivri Belediyesi Fen İşleri teknik ekibi de eşlik ettiler.

 

 

 

YORUM YAP