Yıldız miniklerinin karne sevinci

Yıldız miniklerinin karne sevinci

23.06.2016 11:08:58

Eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Yıldız Çocuk Evi minikleri de karne sevinci yaşadı.

2015-2016 Eğitim-öğretim yılı 17 Haziran 2016 tarihinde sona erdi. İlçemiz kapanış töreni Piri Mehmet Paşa İlkokulu'nda düzenlenirken tüm okullarımızda düzenlenen programlarla öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Mutlu heyecanlarını velileri de paylaştı.
Okul öncesi eğitim kurumlarında miniklerin karne sevinci bir başka güzeldi. Yıldız Çocuk Evi kapanış töreni 17 Haziran Cuma günü okul bahçesinde düzenlendi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunan okul öğretmen ve öğrencileri, akabinde İstiklal Marşı'nı okudu.
Yıldız Çocuk Evi öğretmenleri sınıflarındaki öğrencilere tek tek karnelerini takdim ederek tebrik etti ve başarılarının devamını dilediler. Öğrenciler, merakla bekledikleri karnelerine kavuşmanın sevincini yaşadılar.
Okul Müdürü Nurten Metin, bir eğitim-öğretim yılının daha sona ererek mezun öğrencilerini ilkokula uğurlamanın ve diğer öğrencilere karne vermenin mutluluğunu yaşadıklarını paylaştı. Metin, Yıldız Çocuk Evi ailesinin her geçen yılla birlikte güçlenerek daha da büyüdüğünü, yeni tecrübeler edinerek öğrencilerinin hayatlarında önemli dokunuşlar yaptığını ve çok anlamlı izler bıraktığını, bırakmaya da devam edeceğini dile getirdi. Nurten Metin, öğrencilerini tebrik ederken, onların gelişimlerinde büyük emekleri olan öğretmenlerine teşekkür etti.
Yıldız Çocuk Evi 2015-2016 eğitim-öğretim yılı karne dağıtım töreninin ardından bahçe keyfini oyunlarla sürdürdü.

Renginar SALİ

YORUM YAP