Yerli üreticiye destek devam ediyor

Yerli üreticiye destek devam ediyor

6.08.2020 11:35:15

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatı ile mahallelerimizin tamamında köy pazarları kuruldu ve tüm üreticilerimize ücretsiz yer ile tezgahlar tahsis edildi. Ayrıca Silivri'de kurulan bütün pazarlarda yerli üreticilerimizin satış yapması hem serbest hem ücretsiz.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yerli üreticiye desteğini sürdürüyor. Köy Pazarında üretici ile tüketiciyi aracısız buluşturmanın yanı sıra, ücretsiz tohum ve saman desteği sonrasında şimdi de tezgah desteği ve pazarlama ayağında ciddi imkanlar sunuldu.

KENDİ BÖLGESİNDE SATIŞ YAPANLARA TEZGAH DESTEĞİ

Köy pazarlarında yerli üreticilerimize ücretsiz yer tahsisi yapılırken, bölgelerinde satış yapanlar için de özel tezgahlar hazırlanarak bir bir teslim ediliyor.

İstanbul'da 7 gün açık köy pazarı hizmeti verilen tek yer olmakla birlikte Silivri'de şimdi de çiftçilerimiz ürettikleri ürünleri kendi bölgelerinde belediyenin hiçbir bedel almaksınız tahsis ettiği tezgahlarda daha derli toplu satışa sunma imkanı buluyor.

İLÇEMİZİN TÜM PAZARLARINDA YERLİ ÜRETİCİ ÜCRETSİZ TEZGAH AÇABİLİYOR

Diğer yandan yine Başkan Yılmaz'ın talimatı ile ilçemizde kurulan bütün pazarlarda yerli üreticimize tezgah açmak hem serbest hem de ücretsiz.

ÜRETİCİ DE TÜKETİCİ DE MUTLU

Üreticiler genişleyen pazar imkanından mutlu olurken, tüketiciler doğal ürünlere taze ve ekonomik şekilde ulaşmanın memnuniyetini yaşıyor.

Sevginar SALİ

YORUM YAP