Vatansever, Silivri Turlarında Moral Buldu

Vatansever, Silivri Turlarında Moral Buldu

24.05.2011 10:33:58
Bölgemizde çalışmalarını sürdüren MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Şenol Vatansever ve Zeynep Yaman, vatandaşların “MHP Türkiye’nin sigortası” sözleriyle destek topladı.
MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Şenol Vatansever ve Zeynep Yaman, çalışmalarını hafta sonu Silivri’de sürdürdü. Zeynep Yaman, esnaf ve sahil turu gerçekleştirirken, Şenol Vatansever, Kavaklı’da Rifat Tamşen ile hayırsever iş adamı Şevket Kotil’in ortağı olduğu Kotam Petrol’ün açılışına katıldı.
Kavaklı’da İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve ilçe yöneticileriyle partisinin Seçim Bürosu’nu da ziyaret eden Vatansever, kahveleri dolaşarak vatandaşlara proje ile politikalarını anlattı, destek istedi.
Halktan “MHP Türkiye’nin sigortası”, “Sizi mecliste güçlü bir şekilde görmek istiyoruz” tepkileriyle moral depolayan MHP’ler Kavaklı programının ardından, Silivri’de Uğur Mumcu Meydanı’nda seçim standına geldi. Milletvekili Vatansever, burada bir süre kalarak, ilçe başkanı, partinin Kadın Kolları Başkanı Güllü Keser ve yönetim kurulu üyeleriyle vatandaşlara hazırlanan püskevitleri ikram etti.
Haberin devamı 24 Mayıs 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde
  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Ak Parti Pazar Günü De Boş Durmadı
Sonraki »

YORUM YAP