Uysal: Amacımız gençliğe hizmet

Uysal: Amacımız gençliğe hizmet

13.10.2017 10:20:44

Silivri'nin ilk okçuluk kulübü olan YÜZOK Spor Kulübü Başkanı Engin Akın ve Kulüp İkinci Başkanı Erkut Uysal yeni sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ve ilçe gençlerinin sportif geleceklerinin emin ellerde olduğunu bildirdi. 

Kurulduğu günden bu zamana kadar geçen süreçte birçok önemli turnuvada başarılara imza atan ilçenin tek okçuluk kulübü olma özelliğini elinde bulunduran YÜZOK Spor Kulübü yöneticileri Hürhaber'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Engin Akın ve Kulüp İkinci Başkanı Erkut Uysal yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

UYSAL: OKÇULAR VAKFI İLE İRTİBAT HALİNDEYİZ
Uysal, hedeflerine ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Gençlerimizin daha profesyonel bir eğitim alabilmeleri için bu spor dalında Türkiye'de tek isim olan Okçular Vakfı ile yakın temas halindeyiz. Öyle ki geçtiğimiz günlerde İstanbul, Okmeydanı'nda bulunan Okçular Vakfı'nın merkezini Silivri İlçe Spor Müdürümüz Emrah Yüksel Babuşçu ile birlikte ziyaret ettik. Burada Okçular Vakfı Spor Kulübü'nün Spor Müdürü Cenk Hasan Öz ile istişarelerde bulunduk. Bu görüşmelerimiz son derece olumlu geçti. Akabinde ise ilçemizde çalışmalarını Mektebim Okulları'nda sürdüren Eşref Kurt ve Önder Kenar ile sporcularımızın eğitimi ile ilgili anlaşmalarımızı yaptık. Bu iki genç hocamız konularında uzman isimler.

“OLAĞAN ÜSTÜ KONGREMİZİ YAPACAĞIZ”
Okçular Vakfı ile irtibatlarımız devam edecek. Geleceğimiz olan gençlerimizi birer reklam aracı olmaktan kurtarıp sadece sportif geleceklerine odaklanmaları için vaktimizi harcamaktayız. Birçok görüşmelerimize de ayrıca devam ettirmekteyiz.
İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğümüz ile koordineli bir çalışma içinde olup Silivri'de okçuluğun yükselen değerini arttırmayı amaçlıyoruz.
Bu ay sonunda kulübümüz YÜZOK Okçuluk Kulübü olarak olağan üstü kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu kongrede yönetim kadromuz tamamen yenilenecektir. Bir çok değerli ismi kadromuza katıp ilçemizde gençlerimizin sportif geleceğini daha sağlam temellere oturtacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
Spor Servisi

YORUM YAP