Umut aşılayan buluşma

Umut aşılayan buluşma

4.04.2020 10:10:55

Tek taraflı yetmez, karşılıklı iyi niyetle güzelleşir Silivri… CHP İlçe Başkanı Berker Esen'in ziyaret kararı ile Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın kendisini misafir etmesi son günlerde çokça ihtiyaç duyduğumuz ve tüm zor süreçleri atlatmak için temelde gerekli olan toplumsal dayanışma ve birlik adına güzel bir örnek oluşturdu.

Cuma günü akşam saatlerinde Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Berker Esen'i makamında misafir etti.

İKİLİNİN BULUŞMASI UMUT AŞILADI

Silivri dışında İBB ve Türkiye genel siyaset ortamında devam eden siyasi tartışmaların ötesinde ilçemizi yöneten irade ile en yakın iktidar alternatifi arasında sergilenen iyi niyet geçirdiğimiz zor günlerde iyimserlik ve umut aşıladı.

ZİYARETİ NASIL PAYLAŞTILAR?

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın, “CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen'i belediyemizde misafir ettim. Koronavirüs salgın hastalığına ilişkin alınan önlemler ve yapılan çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” paylaşımı ile yer verdiği ziyaretti CHP İlçe Başkanlığı, “İlçe Başkanımız Berker Esen, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı ziyaret etti. İlçe başkanımız Berker Esen ve Volkan Yılmaz koronavirüs salgın hastalığına ilişkin alınan önlemler ve yapılan çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadeleriyle kamuoyuna duyurdu.

ZOR GÜNLERDE İYİ NİYETTE YARIŞ

CHP İlçe Başkanı Berker Esen'in Silivri Belediye Başkanı ziyaret yaklaşımın yanında Volkan Yılmaz'ın misafirini kabulünde makam koltuğu yerine yanında oturması karşılıklı nezaket gösterisi olarak dikkat çekti.

SALGIN MÜCADELESİ VE İBB HİZMET KONULARI DEĞERLENDİRİLDİ

İkilinin buluşmalarında salgın önlemlerinin yanı sıra İBB'nin sorumluluk alanındaki ilçe hizmet ile yatırımların da değerlendirildiği öğrenildi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP