Türkyılmaz; “Takımda arkadaşlık üst seviyede”

Türkyılmaz; “Takımda arkadaşlık üst seviyede”

14.08.2019 10:58:26

Yeni sezon hazırlıkları için Bolu Termal Otel'de üçüncü kamp dönemini geçiren Çatalcaspor'da teknik heyet ve oyuncular tam bir takım ruhu içinde çalışarak hedeflerine emin adımlarla ilerliyorlar.

Çatalcaspor Sportif Direktör Hasan Türkyılmaz, Bolu kampından yaptığı bilgilendirmede takımın tam bir takım ruhu içinde çalıştığını belirtti. Bolu Termal Otel'de kampta olan Çatalcaspor'da Sportif Direktör Hasan Türkyılmaz kamp değerlendirmesinde; “İdmanlarımız oldukça iyi geçiyor. Günde çift idmanla hazırlanıyoruz. Bolu'da hava idmanlar için oldukça güzel ve uygun durumda takım buraya ayak uydurdu ve idmanlarını da sektirmeden yapmakta. Teknik patronumuzun direktifleri doğrultusunda hazırlanıyoruz.

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ

Bu sezon büyük ölçüde yenilenen bir takımız bu yenilenmenin zorluklarının farkındayız. Yoğun bir tempoda oldukça iyi bir ortamda hazırlanıyoruz. Takım içindeki arkadaşlık üst seviyede ve müthiş bir takımdaşlık ruhumuz oturuyor. Takım içindeki uyum sorununu çözdük ve bu bizi son derece memnun etmekte. Sonrasında ise çok çalışıp yeni sezonda hedeflerimiz doğrultusunda maçlarımızı oynamak kalıyor. Takımımıza güveniyoruz ve hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR

Bizlerin burada bu ortamda olmamız için büyük fedakarlık gösteren Başkanımız Sayın Hasan Gökçe'ye ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Kamp programımız mükemmel durumda kaldığımız otelde bir sıkıntı yaşamadık. Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadan yolumuza devam edeceğiz. Tekrar bizlerin buralarda huzur içinde çalışmasını sağlayan isimlere tek tek teşekkür ederim.

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ BAŞLIYOR

Hazırlık maç programımız şekilleniyor. Burada gelen takımlarla birlikte hazırlık maç programlarını da netleşiyor. Biz ilk maçımızı 15 Ağustosta EROK ile oynayacağız. İkinci maçımızı ise 18 Ağustosta Bayburt İl Özel idare ile yapacağız. 22 Ağustostaki maçımız için kesinlik kazanmadı. Bu maç da buraya gelen takımların durumlarına göre belirlenecek” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP