Trabzon sevdalılarından kaynaşma toplantısı

Trabzon sevdalılarından kaynaşma toplantısı

7.10.2019 14:05:21

Silivri Trabzonlular ve Trabzonsporlular Derneği Başkanı Aydın Karabina ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta sonu dernek üyeleriyle Moody's Cafe & Restaurant'ta bir tanışma ve kaynaşma toplantısı gerçekleştirdi.

Kısa bir süre önce kuruluş çalışmalarını tamamlayan Silivri Trabzonlular ve Trabzonsporlular Derneği'nin Başkanı Aydın Karabina, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri, Moody's Cafe & Restaurant'ın sahibi Orkun Çetinkaya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanışma ve kaynaşma kahvaltısında buluştu. 5 Ekim Cumartesi sabahı kaydedilen etkinlikte Silivri Belediyesi MHP'li Meclis Üyeleri Gökalp Kalaycı ve Ülkenur Büke, Trabzonspor'un eski başkanlarından Mustafa Günaydın ile medya mensupları da hazır bulundu. Dernek Başkanı Karabina toplantıda, “Derneğimiz bütün hemşerilerimize açıktır” mesajını verirken, “ben” değil “biz” olarak yolumuza devam edeceğiz, “bir” olacağız” anlayışında çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

KARABİNA: HEMŞERİLERİMİZE KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK OLACAK
Faaliyet hedeflerini anlatan Dernek Başkanı Aydın Karabina, şunları söyledi: “Derneğimizin kuruluş aşamasında bize katkı sunan, çaba harcayan, emek veren bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Derneğimizin adını Silivri Trabzonlular ve Trabzonsporlular olarak koymamızın sebebi Trabzonlu olmayıp ama Trabzonsporlu olan bütün kardeşlerimizin bu çatı altında bir araya gelmesi amacımızdandır. Derneğimizin ayakta durmasına katkı sunacak bütün kardeşlerime şimdiden gönülden bir teşekkürü borç biliyorum. “Ben” değil “biz” olarak yolumuza devam edeceğiz, “bir” olacağız. Tecrübeli büyüklerimizin fikirlerinden faydalanacağız. İnşallah Silivri'de Trabzonlular ve Trabzonsporlular olarak güzel çalışmalara, önemli başarılara imza atmak için birlikte mücadele edeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde sosyal ve kültürel etkinlikler ile sesimizi duyurmayı hedefliyoruz. Aramızda iki tane değerli meclis üyemiz var; MHP'den Gökalp Kalaycı ve Ülkenur Büke kardeşimiz. Tabi ki bunu diğer siyasi partilere yaymayı, siyasette de söz sahibi olmayı istiyoruz. Derneğimiz bütün hemşerilerimize açıktır. Derneğimiz de Digiturk imkânı vardır. Digiturk'den yararlanmayı isteyen kardeşlerimizden dijitürk ya da çay parası almıyoruz, derneğimizin hizmetlerine karşılık herkes gönlünden ne geçerse onu bağışlayacak. İnşallah bundan sonra birlik beraberlik içerisinde omuz omuza vererek yolumuza devam edeceğiz. Toplantımıza teşrif eden bütün katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim.”

Kahvaltı programı toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP