Tepecikspor’a pahalı fatura: 2-2

Tepecikspor’a pahalı fatura: 2-2

3.12.2020 09:05:14

TFF 3.Lig 3.Grupta alt sıraları yakından ilgilendin maçta Mono Elektrik B.Çekmece Tepecikspor, kendi sahasında 2-0 öne geçtiği maçta büyük fırsat tepti.

Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda oynanan maçın hem ilk hem de ikinci yarının uzatma dakikalarında goller bulan konuk Halide Edip Adıvar muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Maçın son düdüğüyle birlikte Mono Elektrik B.Çekmece Tepecik Teknik Direktörü Enver Şen adeta çıldırırken soyunma odasının önünde de yenilen gollere adeta isyan etti.

MAÇA EV SAHİBİ EKİP DAHA İSTEKLİ BAŞLADI

Mono Elektrik B.Çekmece Tepecik ilk dakikalardan itibaren rakip sahaya yerleşirken yeşil beyazlılar 10. dakikada Tayfun Yanar'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da oyunun hakimi olan ev sahibi ekip devre boyunca hem savunmada hem de hücumda dengeli bir oyun ortaya koydu. İlk yarı biterken bu kez sahneye sezonun flaş golcüsü İlhan Aslanoğlu çıktı. 45+1. dakikada fırsatçılığını konuşturan tecrübeli golcü skoru 2-0 yaptı. Herkes ilk yarının bu skorla bitmesini beklerken Mono Elektrik B.Çekmece Tepecik ceza alanı içinde meydana gelen karambolde konuk ekip Bülent Üçüncü'nün golüyle soyunma odasına umutlanarak gitti: 2-1.

ŞEN ÇILDIRDI

Mono Elektrik B.Çekmece Tepecik Teknik Direktörü Enver Şen devre arasına girilirken sahadan söylene söylene çıktı. Şen ilk yarının son dakikasında santrası bile olmayan gol nedeniyle oyuncularına sitem etti. Maçın ikinci yarısıyla birlikte bambaşka bir Halide Edip Adıvar izledik. İkinci yarıda roller adeta değişti. Konuk kırmızı beyazlı ekip beraberlik golü için oyunu rakip sahaya çıktı. Arka arkaya rakip kalede etkili fırsatlar bulan misafir ekip aradığı golü bir türlü bulamadı. Ev sahibi Mono Elektrik B.Çekmece Tepecik ilk yarıdaki dengeli görüntüsünün aksine ikinci yarıda orta sahayı rakibe bırakırken kontra atağa çıkmakta da zorlandı. İkinci 45 dakika tamamen konuk ekibin kontrolünde geçerken maçın son dakikaları da büyük bir heyecana sahne oldu. Herkes maçın bu skorla biteceğini düşünürken 90+4.  dakikada sahneye çıkan Bülent Üçüncü konuk ekip adına son sözü söyledi: 2-2. Son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Mono Elektrik B.Çekmece Tepecikspor'da teknik direktör Enver Şen son düdükle birlikte çılgına döndü. Maçın devre arasında da son dakika golüne öfkelenen Şen maçın bitimiyle birlikte soyunma odasının önünde uzun süre yenilen golün sinirini üzerinden atamadı.

TOROS'TAN ALTIN PUAN

Halide Edip Adıvar Teknik Direktörü Adnan Toros da kritik deplasmandan kendisi için altın değerinde 1 puan çıkarırken rakibiyle arasındaki 2 puanlık farkın açılmasına da izin vermedi. Toroslu Halide Edip Adıvar son 5 maçta 4 beraberlik, 1 galibiyet alarak yükselişe geçti.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP