“Tedbirlere sıkı sıkıya uyalım”

“Tedbirlere sıkı sıkıya uyalım”

3.06.2020 10:01:44

1 Haziran itibariyle normalleşme adımları çerçevesinde faaliyet ile hizmet alanlarına dönüş yapan esnaf ve sanatkârlara seslenen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, tedbirlere uyulmasının önemine işaret etti.
KOÇER: TEDBİRLERE SIKI SIKIYA UYALIM
Faaliyetleri salgın nedeniyle durdurulan ve 1 Haziran itibariyle yeniden hizmete açılan lokanta, restoran, kafe, pastane, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi ve dernek lokallerine hayırlı işler dileyen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, tedbirlere sıkı sıkıya uyulmasını rica etti.

“NORMALLEŞMEDEN GERİ DE DÖNEBİLİRİZ, İYİLEŞME YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLEYEBİLİRİZ DE”
Hizmet sektöründe çalışanlar ve müşteriler için faaliyete başlanması ne kadar önemli ise tedbirlere özen gösterilmesinin de o denli mühim olduğunu ifade eden Koçer, “Kendi sağlığımız, yakınlarımız ve hizmet verdiğimiz vatandaşlar için çok daha hassas davranmamız gerekiyor. Normalleşme sürecine başladık ancak geri de dönebiliriz, iyileşme yolunda daha emin adımlarla yol da alabiliriz. Tedbirlere riayet edersek kazançlı oluruz yoksa sevdiklerimiz, sağlığımız ve para kaybetmemiz kaçınılmaz olur.

“HER BİRİMİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAK ZORUNDAYIZ”
1 Haziran itibariyle attığımız normalleşme adımları bizim bir dönüm noktasında olduğumuzu ifade eder. Ya buradan tekrar geri ve daha kötü bir sürece geçeriz ya da sağlıklı ve mutlu, huzur içinde çalışıp üretmeye devam ettiğimiz günlere… Devletimiz, sağlıkçılar, meslek odalarımız elinden geleni yaptı şimdi her birimiz üzerimize düşeni yapmak durumunda.

ESNAF VE SANATKÂRLARA HAYIRLI İŞLER DİLEDİ
Bu vesile ile yeniden hizmet vermeye başlayan tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP