Sevginar Sali

‘Tartışırız da hevesimiz yok’...

Melih Yıldız'ı da sinirlenirken gördük ya daha ne isteriz : ) Cuma günü efendim, Başkan Bey'in 12 Milyon TL'lik borçlanma yetkisi iktidar ile muhalefetin uzun zamandır hasret kaldığımız gerilimlerinden birini yaşamasına neden oldu. Başkan Işıklar, ‘Nasıl olsa ne yeni ne eski ana muhalefet başkanı teşrif etmiyor, ben de katılmayayım' diye düşündüyse de meclisteydi Rıfat Kutlu Cuma günü… Melih Yıldız ve CHP'li Meclis Üyeleri, Tamer Şişman'ın üzerine fazla gidince Kutlu, kendini tutmak için sarf ettiği çabayı terk etti. Yine de haklı çıkmak ve partisini çıkarmak için bir derde henüz aklında yer olmadığından olsa gerek, geçiştirmekle yetindi ama o bile yerel iktidar temsilcilerinin soğuk kanlılığını yitirmesine yetti.
Işıklar, ana muhalefetten gelecek hamleyi hesaba katarak yokluğunda sergilenecek savunmayı test etmeyi düşündüyse hiç şaşırmayacağım.
Öyle ya da böyle… Borçlanma yetkisi Işıklar'a, muhalefetin ret oylarına karşın, oyçokluğuyla verildi. 12 Milyon borçlanma olsa keşke tek derdimiz… “60 Milyon alacak varken, niye 12 Milyon borçlanıyoruz” diye soran Tamer Şişman'ı çok seviyorum ama cevabını bildiği soruları iktidara sorarak ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum : ))
Hele hayırlısıyla şu 24 Haziran'ın bize hazırladığı sürprizleri Allah'ın izniyle bir görelim de Kasım'da erken yerel seçim yapıyor muyuz, yapmıyor muyuz, yaparsak nasıl yapıyoruz onları konuşuruz asıl!

TEBRİKLER SAMSUNLULARA
Sessiz sedasız ne kadar şık ve zarif bir çalışma koyuyor ortaya Samsunlular Derneği… Kavgasız, gürültüsüz, dayanışma içindeki hallerine aman nazar değmesin. Ne zaman bir yapı biraz gündeme fazla gelir, ön plana çıkar ortalık karışır, başındaki bütün marifet kendinde sanma hastalığına ufaktan kapılır… Tebrik ederim Bilhan Ahçıoğlu ve tüm yönetim kurulu üyelerini… Samimiyetle sürdürdüğünüz yöresel dayanışmanız daimi olsun… Sadece bir ricam var; Ahmet Ermiş etkinliklerinde sahne almaya devam edecekse o kadar içli söylemesin şu şarkıları içimiz kıyıldı : )))
Şaka bir yana emeği geçen herkesi kutluyorum, daha nice ve güzel etkinlikte buluşmak dileğiyle…

KIRCALİ İLE KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANIYOR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, oda başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve Bulgaristan Göçmenleri Derneğinden oluşan bir heyetle geçtiğimiz ay mecliste alınan Kırcali Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalıyor. Heyet iki günlük ziyaret için dün Kırcali'ye hareket etti.

YORUM YAP