Silivrisporlu gençler transferin gözdesi

Silivrisporlu gençler transferin gözdesi

11.06.2019 11:40:18

Metin Karaca'nın teknik patronluğunu yaptığı Silivrispor U-19 takım oyuncularına 2. Lig, 3. Lig ve BAL takımlarından teklifler gelmeye başladı.

Geçtiğimiz sezon grubunda açık ara şampiyon olan Silivrisporlu gençler için bölge takımları kulübün kapısını aşındırmaya başladı. Teknik patronluğunu Metin Karaca'nın yaptığı takımdaki oyuncuların birçoğunu sezon içinde yakından takip eden profesyonel takımlar listelerine aldıkları oyuncular ile tek tek irtibata geçiyor. Kulübe yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Silivrispor'un kendi bünyesinde yetişen ve altyapı için yaşı dolan gençlerle ilgili bir ön görüşmenin önümüzdeki hafta içinde yapılacağı bildirildi.

GENÇLERİN ÖNCELİĞİ SİLİVRİSPOR OLACAK

Birçok kulüpten resmi teklifler alan Silivrisporlu gençler önceliklerini kendi takımlarından yana kullanacaklarını bildirdiler. TFF 3. Lig ve 2. Lig ekipleriyle birlikte şampiyonluğa oynayacak olan Bölgesel Amatör Lig ekiplerinin yakın takibinde olan gençlerle ilgili son karar önümüzdeki hafta içinde yapılacak görüşmelerin ardından belirlenecek.

YORUM YAP