Silivri Ortaokulu’ndan yeni bina açıklaması

Silivri Ortaokulu’ndan yeni bina açıklaması

23.07.2018 09:21:15

Yeni okul binasının eğitim-öğretim yılına yetiştirilip yetiş- tirilemeyeceği söylentilerine Silivri Ortaokulu'ndan cevap geldi.  

Sosyal medya üzerinden yeni okul binasının 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yetiştirilemeyeceğine dair endişelerini paylaşan velilere Silivri Ortaokulu hesabından cevap verildi.

“2018-2019 YILINDA YENİ BİNAMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİNE DEVAM EDECEĞİZ”
Okul İdaresi tarafından yapılan açıklamaya aynen şu şekilde: “Güzel temennileriniz için teşekkür ederiz ancak bitmeyeceği kanısına sahip olmak için bilgi sahibi olmak gerekir. Biz okul idaresi olarak bu platformdan ve en yetkili ağızdan sizleri bilgilendirmek amacıyla yaptığınız bilgilendirmelere itibar etmenizi rica ediyoruz. Yetkisiz ve bilgi sahibi olunmayan, dezenformasyon amacıyla yapılan bilgilendirmelere lütfen itibar etmeyin. Yeni eğitim öğretim yılında yeni binamızda eğitim öğretim faaliyetlerimize devam edeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Saygılar…”
İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) tarafından Silivri Ortaokulu'nun Yeniden Yapım İnşaat İşi planlanan ve Ilgın İnşaat İç ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından üstlenilen çalışma 18 Eylül 2017 yılında başladı. İstanbul'un üç prestij okulundan biri olan Silivri Ortaokulu'nun yeni bina inşaatı devam ediyor.
Yapı-İnşaat Bölümü'nden sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, geçtiğimiz günlerde okul inşaatını ziyaret ederek yetkililerle yaptığı görüşmede okul binasının tamamlanarak yeni 2018-2019 eğitim-öğretim yılında hizmete açılabileceği yönünde bilgi aldı.
Renginar SALİ

  1. ahmet ahmet

    Okul başladı müdürüm , yeni binamız açılamadı? yoksa şu anda DEZANFORMASYON mu yaptım?

  2. ali ali

    bizde inandık

YORUM YAP