Silivri’nin sabrı bitti, köprü bitmedi!

Silivri’nin sabrı bitti, köprü bitmedi!

18.02.2019 11:01:25

Boğluca Deresi ıslah ve kamulaştırma projesi ardından  tarihi köprünün restorasyonu tarihi rezalet minvalinde bitmeden, bitirilemeden, herhangi bir çalışma dahi yapılmadan öylece duruyor!

Boğluca Deresi üzerindeki tarihi köprünün bitmeyen restorasyonu, ıslah ve kamulaştırma çalışmaları esnasında aldığı hasarın onarılma girişimleri Silivri'nin sabrını zorluyor.

NEYE YANALIM?
Köprünün ulaşıma kapatılması ile Silivri'nin en önemli ulaşım noktalarından birinin önüne çekilen seti mi anlatalım, tarihi mirasımızın gözümüzün önünde gün be gün yok oluşuna mı kahredelim? 100 adımlık köprü restorasyonunun baştan inşasından kat kat daha uzun süre almasını günümüz hizmet anlayışını ortaya koyması açısından dikkatinize sunuyoruz.
“İstanbul'un ulaşım sorununu ben çözerim” iddiasıyla İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığına talip olan Binali Yıldırım'ın Silivri'deki temsilcileri bu köprü ve ıslah çalışmasının açtığı yara ve yarattığı hizmet algısı tahribatını Bin Ali ile değil 5 bin Ali'yle zor anlatır! Bu hizmet ve de yatırım rezaletini seçime iki aydan daha az süre kala Silivri'nin merkezinde, seçmeninin gözüne sokanların yeni dönem beklentilerini gözden geçirmesinde yarar var! 

Sevginar SALİ

YORUM YAP