Nilay Aydoğan

Sigarayı bırakma yöntemleri

Değerli Hürhaber Okurları;
Kor-Ay Enerjik Yaşam olarak bugünkü yazımızda bütünsel seans desteğini de uyguladığımız Sigara Bırakma konusuna yer vermek istiyoruz.
Stres, öfke, endişe, üzüntü veya keyif almak, merak gibi duygularla edindiğimiz, ilk zamanlarda keyif veren sigara alışkanlığı, bağımlılığa dönüştüğünde hayatımızı esareti altına alıyor maalesef. Kullanma süremiz ilerledikçe aile ilişkilerimiz, içemediğimizde gösterdiğimiz olumsuz davranışlarla, maddi boyutlarıyla, sebep olduğu çeşitli olumsuzluklarla etkilenirken, çalışma hayatımızda ise işimize odaklanma problemleriyle ve her fırsatta sigara molası yaratmaya çalışırken buluyoruz kendimizi. Tad alma duyumuzun kaybolması, ağız ve diş hijyenimizin bozulması, binlerce zararlı maddenin toksik etkisi, cilt tonumuzda oluşan renk değişimleri ve bedenimizde oluşan kötü koku da cabası.
Fiziksel ve psikolojik alışkanlık boyutu arttıkça bilinçaltımızda kök salan ve bırakma girişimlerimizde çeşitli bahanelerle her seferinde yeniden içmeye yöneldiğimiz, ne yaşamak için, ne keyif almak için ne de sorunların üstesinden gelmek için ihtiyacımız olmayan, sonradan kazanılmış bu alışkanlığımızdan kurtulmak aslında gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor değil. Sadece tabiri caizse şapkamızı önümüze koyup, bir taraftan 1 tane sigaranın bize ne kadar süre kendimizi iyi hissettirebildiğini, ne kadar sorunun üstesinden gelebilmek için katkı sağlayıp sağlamadığını; diğer taraftan ise yarınlarımızdan, aile ilişkilerimizden, iş ilişkilerimizden, sosyal ilişkilerimizden, ekonomik yapımızdan, kısacası yaşam kalitemizden neler götürdüğünü düşünmekle, bırakma kararını verebilme cesaretini göstermekle başlayacak her şey.
Sonrası mı ? Sonrası en kolayı. Mesela Yüce Yaradanın bize bahşettiği kendi irademizle bırakmayı deneyerek başlayabiliriz sürece. Olmadı, başaramadık mı? Yine problem değil. Sağlık Bakanlığının;
-Alo 171 Sigara Bırakma Hattı
-Devlet Hastanelerindeki Sigara Bırakma Poliklinikleri
-Akupunktur Alternatif Tıp Metodu
gibi profesyonel, başarı oranı da yüksek birçok yol çıkıyor karşımıza bu alışkanlıktan kurtulmak için. Eğer “tüm bunları zaten denedim, ancak sürece uyum sağlayamadım ve başaramadım ” diyenlerdenseniz;
bu defa da başka bir yolla tanıştırmak istiyoruz sizi. Avrupa'da yaklaşık 40 yıldır uygulanan ülkemizde ise farkındalığın yeni yeni oluşmaya başladığı ve bizim de uygulamalarını yaptığımız bütünsel rezonans seansları. Peki sigara bırakmada ne sağlar bize bu rezonans seansları? Mantığında ne yatıyor? Nasıl uygulanıyor ve başarı durumu ne? Yan etkisi var mı? Şimdi bunları sırasıyla cevaplayalım dilerseniz :)
Öncelikle rezonans seanslarında sigarayı da danışanı da titreşimleriyle ele alıyoruz. Diğer bir ifadeyle aslında enerjetik yapımızın frekans-titreşim bazında tanımadığı sigara, bizde içme isteği oluşturmuyor. Biz enerjetik yapımızı sigaranın frekansıyla düzenli içerek tanıştırıyoruz. Dolayısıyla gördüğümüz sigaranın titreşim frekansı, enerji bedenimizdeki frekanslarda karşılık bulduğunda içme isteğimiz gelişiyor ve karşı koyamıyoruz. İşte bütünsel seans uygulamalarımızda yaptığımız; danışanımıza içirdiğimiz son sigaranın titreşimini, biraz meditatif etkisi olan, düşük frekanslı müzik eşliğinde neo.quitt teknolojisi ile enerji bedeninde 0 ila 1.000.000 Hz aralığında tıpkı radyo frekansını arar gibi tarama yapmak ve tespit edildiği noktada ters titreşimini ileterek nötralize etmek, yani sigaranın titreşimini silmek. Seans uygulamasından bir gece önce danışanımızdan bol su içmesini ve seansa gelmeden 3-4 saat kadar önce çay, kahve gibi uyarıcı etkisi olan ve seansımızın etkinliğini azaltabilecek içecekleri tüketmeyi bırakmasını istiyoruz. Danışanımız geldiğinde son sigarasını yarım içirerek, kül ve izmaritini frekans iletebilme özelliği olan bir cam şişemizin içine atmasını istiyoruz.
Ardından danışanın durumuna göre planladığımız 45 dakika ile 55 dakika arasında seansımızı gerçekleştiriyoruz ve 2 günlük yoğun bir detoks süreci başlıyor bundan sonra. Seans günü 7-8 saatlik bir gece uykusu sonrası fiziksel olarak nikotin isteğinin azaldığını ve alışkanlık bazında da çok fazla bir yoksunluk hissi yaşamadığını gözlemlemeye başlıyor birçok danışan. 2 gün sonra yaptığımız telefon görüşmesinde sürecini değerlendiriyoruz ve destek seansı ihtiyacı olması durumunda yine sigaranın frekansını kullanacağımız, ancak ek olarak yaşadığı duygu durumuna göre homeopatik bach çiçeklerinin de frekansını (titreşimini) kullanarak yaklaşık 1 saat süren bir destek seansı daha uyguluyoruz. Sonrasında danışanı 3 ay belirli periyodlarla aradığımız takip sürecimiz başlıyor.Bu süre zarfında danışanda sigara kokusuna, nikotine karşı tepki gelişmeye başlıyor. İhtiyacı olmasını temenni etmiyoruz ama danışanımızın 3 ay içerisinde içme isteğinin oluşması durumunda ise 1 seans ücretsiz uygulama hakkı cebinde duruyor. Bitkisel, kimyasal veya tıbbi hiçbir müdahalede bulunmadığımız seansların herhangi bir yan etkisi de bulunmuyor. Ancak hassasiyetleri dolayısıyla yalnızca kalp pilli taşıyan kişilerde ve hamilelerde uygulama yapmıyoruz. Bu yöntemle tek seans desteğiyle bile sigarayı hayatından çıkarmayı başaran binlerce kişi gibi siz de hayatınızdan kolaylıkla sigarayı çıkarmayı başarabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey ‘KARARLILIK'…
Sonrasında daha kaliteli bir hayat, daha enerjik, daha canlı; tıpkı kuru bir toprağın yağan yağmurlar sonrasında yeşillenmesi gibi bedeninizin yeniden nefes alması, kendinize hayatı yeniden yaşanılır kılmak…
Çalışmalarımızı ve danışan görüşlerimizi ‘koray.enerjik.yasam' instagram ve ‘koray enerjik yaşam' facebook hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Yüce Yaradanın kainatta bizlere seçmemiz için sunduğu huzur, mutluluk, şans, sevgi, iyi niyet, barış, bolluk ve bereketin pozitif enerjileriyle geçireceğiniz güzel günler dileriz.

YORUM YAP