Cemil Kenar

Şeytan ayrıntıda gizli!

Parklarda oturan, sahillerde yürüyen vatandaşlar kadar konuşulmadı ama ara transfer dönemi dünyanın hiçbir ülkesinde bizdeki kadar haraketli geçmedi.

Tüm dünya mutasyonlu varyant endişesiyle vakaları tek tek takip edip kapılarını uluslararası giriş çıkışlara kapatırken biz test sonucu pozitif olan bir oyuncuyu hem de ambülans uçakla getirip transfer evraklarını yetiştirdi diye pilotlara prim bile verdik…

Birbirine sert giren oyuncuların kafa kafaya itişerek tartıştığını bazılarının hakemlerin ağzının içine kadar girerek itiraz ettiğini görüyoruz. Hakemin biri bir gün bunlardan birine mesafeyi ihlalden sarı kart gösterirse bu da ikinci sarı olsa ve oyundan atsa ne olur?

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu…

Geçen hafta kupa maçları oynandı, Fenerbahçe ve Galatasaray elenince üstünde durulmadı, lig maçlarında neredeyse dört dakikada bir oyuna burnunu sokan VAR, dört kupa maçında bir kez bile oyuna müdahale etmedi!!!

Oyun oynanırken kural mı değişti acaba?

Federasyon Başkanının son demeci de ilginç.

“Kanal İstanbul ihalesiyle ilgileniyoruz şartlar uygun olursa bir ortak bulup ihaleye girmeyi düşünüyoruz” demiş!!!

Bu ülkede kumar yasak ama 7/24 şans oyunları, bahis oynamak serbest ve bu sitelerin sahibi de federasyon eski başkanı!!!

Birileri bize cambaza bak diyor…

Neyse…

Çuvaldızı çıkarıp iğneye bakalım…

Ligin ilk yarısını en yakın rakibinin 4 puan gerisinde düşme potasında tamamlayan 17 maçta 2 galibiyet alabilen Silivrispor oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik aldı.

Takım aynı takım, mantalite aynı mantalite ne değişti bu takıma dokundu?

Mutfakta biri mi var?

YORUM YAP