Otomotiv Tekstilinde Rüştünü İspat Etmiş Firmalardan; Başar Oto Döşeme

Otomotiv Tekstilinde Rüştünü İspat Etmiş Firmalardan; Başar Oto Döşeme

13.03.2017 10:27:23

Başar Oto Döşeme, dile kolay 1978 yılından bu yana araçlara koltuk ölçülerine bire bir uygun koltuk kılıfları üretiyor.

Başar Oto Döşeme, araçlarınıza istediğiniz model ve renk üzerinde dilediğiniz kumaşı kombine etme imkânı sunuyor. Silivri'nin köklü ve sağlam firmalarından olan Başar Oto Döşeme'nin sahibi Muzaffer Çalışkan, koltuk döşemelik kumaş üretimi, alt taban ve tavan kaplama uygulamalarından tadilat işlemlerine kadar iç döşemeyle ilgili bütün beklenti ve ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. Uzun yıllardır otomotiv tekstil sektöründe derinleşmiş tecrübesi ile hizmet veren Çalışkan'ın en önem verdiği konuların başında kumaş üretiminde kalite, uygun fiyat ve zamanında teslimat geliyor. “Siparişlerin araçların koltuklarına en uygun şekilde üretilmesi, potluk yapmaması, kısa sürede teslim etme ve müşteri memnuniyeti olmazsa olmazımızdır.” diyor. Ülkede bu işi yapan sayılı ustalar arasında yer alan Çalışkan, Pazar günleri haricinde her gün dikiş makinesinin başına geçiyor ve her siparişi özenle hazırlıyor.

HAZIR OTO KOLTUK KILIFLARI DA MEVCUT
Başar Oto Döşeme de tüm araç modellerinin orjinal koltuk ölçülerine göre üretim yapıldığı gibi hazır koltuk kılıfı ve paspasları da bulunduruluyor. Hazır oto koltuk kılıfında Türkiye geneline pazarlama yapan Nemu Otomotiv ürünleri tercih ediliyor. Aracınızın görüntüsüne şıklık katacak ve rahat bir sürüş keyfini garantileyecek onlarca çeşit oto koltuk kılıfı Başar Oto Döşeme'de!


İÇ GİYDİRMEYE DAİR HER ŞEY YAPILIYOR
Kendini her geçen gün geliştirerek ve yenileyerek oto döşeme konusunda öncü firmalar arasına adını yazdıran Başar Oto Döşeme, 1978'den günümüze kadar geçen yıllarda kazandığı tecrübeyle aracınıza özel döşeme çözümlerini toplam kalite anlayışı içinde sunmakta. Üstelik şaşıracağınız kadar uygun fiyatlarla hizmet veriliyor.

HİZMETLERİ
Oto Deri Ve Kumaş Döşeme
Döşeme Tamiri
Tavan Kaplama
Alt Taban Kaplama


Araç dizaynında kullanım konforu, estetik görünüm, kaliteli malzeme donanımını önemseyenler için mükemmel işçilik ile hayallerinizi gerçekleştiren Başar Oto Döşeme'nin adresini muhakkak not etmenizi tavsiye ediyoruz. Firma, Mimarsinan Mahallesi, Akpınar Sokak, No:4/G Silivri Yeni Sanayi Sitesi adresinde faaliyet göstermekte.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP