Naroğlu; “Çok zor aylar geçirdik”

Naroğlu; “Çok zor aylar geçirdik”

9.05.2018 12:10:09

Çatalcaspor Başkan Vekili Lokman Naroğlu'ndan flaş açıklamalar. Sezon başından beri sessizliğini koruyan Naroğlu sezonun bitmesiyle birlikte flaş açıklamaların altına imza attı. Naroğlu ilk yarıyı son sırada kapattıktan sonra bugüne kadar en acı 7 ayı yaşadıklarını söyledi.

Çatalcaspor Başkan Vekili Lokman Naroğlu “Sezona başlarken geçen yıl 1 maç kala kaçırdığımız 2.Lig hedefiyle başladık. Ancak Play Off oynamış takım oyuncuları olmaları nedeniyle birçok oyuncumuza teklif geldi. Bu oyuncularımız da teklifleri değerlendirip aramızdan ayrıldı. Yeniden bir takım kurarak sezona başladık. Ancak toparlanma ve takım olma olgusunu maalesef sağlayamadık. Çok umutlu olduğumuz 4-5 oyuncumuzdan hiç verim alamadık. İlk yarıyı maalesef 14 puanla son sırada tamamladık. İkinci yarı Çatalcaspor'u en iyi bilen kişilerden biri olan hocamız Kadir Akbulut'la devam kararı alarak 9 yeni transfer yaptık. Yalnız devre arası transferlerin ne kadar zor olduğunu herkes bilir. Burada başkanımız Hasan Gökçe hiç pes etmeden ve büyük maddi fedakârlık yaparak yönetim kurulundaki hepimizin tam mesai yaparak ve maddi anlamda elimizi taşın altına sokmasını sağladı. Ben öncelikle Çatalcasporlu olarak yönetimdeki tüm arkadaşlarıma ve özellikle başkanımız Hasan Gökçe'ye teşekkür ediyorum. İkinci yarı transferlerimizin katkısı yönetim kurulunun büyük maddi fedakârlığı ile 27 puan topladık ve 3 hafta kala ligde kalmayı garantiledik. Çatalca halkını ve Çatalcaspor sevdalılarını bu yıl biraz üzdük ama emin olsunlar biz tüm yönetim kurulu hayatımızın en acı, en zor 7 ayını yaşadık. Ve bundan derslerimizi de aldık. Çatalcaspor'un bundan sonra hedefi kesinlikle yukarılar olmalıdır ve olacaktır. Ben buradan öncelikle bu yıl büyük bir fedakârlık yapan başkanımız Hasan Gökçe'ye, yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“YİNE BİRLİKTE DEPLASMAN YOLLARINDA OLMAYI UMUT EDİYORUM”

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya da geçmiş olsun dileklerini paylaşan Naroğlu sözlerine şöyle devam etti “Seçildiği ilk günden beri hep Çatalcaspor'un yanında olan, bize güç veren Belediye Başkanımız Sayın Cem Kara'ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bir an önce iyileşip önümüzdeki sezon yine kendisiyle deplasman yollarında olmayı umut ediyorum. Büyük fedakarlık yaparak ikinci yarı üstün başarı gösteren futbolcu kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Stada gelen ya da gelemeyen tüm taraftarlarımıza, Çatalcaspor sevdalılarına teşekkür ediyorum. Her daim yanımızda olan, haber ve yorumlarıyla bize katkı sağlayan gazeteci kardeşlerimize, devre arası sponsorluk yaparak destek olan Koçer İnşaat'a, Selim İnşaat, Seyfettin Selim'e, stada reklam veren tüm firmalara, ilk günden beri yanımızda olan Toti Yüksel Göktuğ Turizm'e teşekkür ediyorum.” İfadesini kullandı.

“BU TAKIM ÇATALCA'NIN EN BÜYÜK MARKASIDIR”

Yeni sezonda isim sponsorluğu için yerel ve ulusal firmalarla görüşmelere başladıklarını dile getiren Naroğlu şöyle dedi “Önümüzdeki sezon bunların da yeterli olmayacağını bildiğimizden şimdiden takım isim hakkı sponsorluğu için bölgemizden birkaç firmayla görüşmelere başladık. Çatalcaspor'la birlikte yürümek isteyen firmalara kapımız açıktır. Önceliğimiz bölgemiz firmalarıdır. Ama ulusal firmalardan da bir iki teklif aldık. Olmazsa onları da değerlendireceğiz. Stada reklam vermek isteyen tüm Çatalcaspor sevdalılarına kapımız açıktır. Bu takım Çatalca'nın en büyük markasıdır. Ve biz bu markayı yukarı taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.”

YORUM YAP